Skip to main content

4 Septembrie. Dan Andronic îl dă în judecată pe Mircea Badea

 
Dan-Andronic-EVZ
Dan-Andronic-EVZ

Foto: Gandul
Foto: Gandul

Publicitate

PROCES. Jurnalistul Dan Andronic, care este si asociatul majoritar al societatii Editura Evenimentul si Capital, il da in judecata pe Mircea Badea, scrie DailyBusiness.ro.
Proprietarul Evenimentul Zilei a initiat miercuri acest demers juridic in instanta impotriva jurnalistului de la Antena 3. Actiunea declansata in instanta ar putea avea la baza declaratii anterioare ale lui Mircea Badea la adresa lui Dan Andronic.


"Si Dan Andronic mai nou are senzatia ca eu l-am amenintat cu bataia. Ce e cu astia prieteni, cu basisii astia? Ce trag astia si prin ce orificiu?", se intreba Mircea Badea.
"E un virus basist care circula. Nu vreau sa-l bat nici pe Robert, nici pe Dan. Nu vreau sa-i bat ca nu am ce alege din ei. E o tampenie, nu mi-am propus", a mai spus realizatorul "In Gura Presei", potrivit antena3.ro.
Dan Andronic il da in judecata pe Mircea Badea


PLAN. Liga Profesionista de Fotbal (LPF) inregistreaza doua marci noi, posibil in vederea lansarii unui post de radio propriu, dupa ce planul de deschidere a unei televiziuni pare a fi abandonat, notează DailyBusiness.ro.
"Liga FM" si "Radio Liga" sunt brandurile pe care LPF le-ar putea utiliza pentru a intra in domeniul audiovizualului.
Organizatia care reprezinta cluburile de fotbal din Liga 1 a depus cereri la OSIM pentru inregistrarea celor doua nume la finele lunii trecute.
Nu si-a facut televiziune, dar poate isi face post de radio. Noul plan media al Ligii de Fotbal


REUŞITĂ. O fotografie realizată de Cristian Munteanu, colaborator Mediafax, a fost publicată în numărul din luna septembrie al ediţiei americane a revistei National Geographic, la rubrica "Your Shot", scrie Mediafax.
Din anul 2008, editorii prestigioasei publicaţii, cu un tiraj lunar de peste 5 milioane de exemplare, aleg pentru varianta tipărită cele mai bune cadre din cele peste 1,5 milioane trimise de aproape 300.000 de fotografi din întreaga lume, amatori şi profesionişti.
O fotografie realizată de Cristian Munteanu, colaborator Mediafax, publicată în National Geographic


BIOGRAFIE. Steven Sotloff, al doilea jurnalist american după James Foley care ar fi fost executat de către jihadişti din cadrul grupării Statul Islamic (SI), potrivit unei înregistrări video încă neconfirmată difuzată marţi, scria de mai mulţi ani despre lumea musulmană cu prudenţă şi respect, scrie Mediafax.
"Obama, viaţa acestui american depinde de următoarea ta decizie", au avertizat anterior combatanţi din cadrul SI adresându-se preşedintelui Statelor Unite.
BIOGRAFIE: Steven Sotloff, al doilea jurnalist american care ar fi fost executat de Statul Islamic


NOUTATE. Producătorul finlandez de echipamente pentru telecomunicaţii Nokia se pregăteşte să ofere utilizatorilor dispozitivelor Apple şi ai sistemului Android o aplicaţie de hărţi care poate funcţiona fără să fie conectată la Internet, scrie Mediafax.
Aplicaţia concurează Google Maps şi Apple Maps şi va putea fi descărcată gratuit prin intermediul sistemelor de operare Android şi iOS al Apple, a declarat Dean Fernback, directorul diviziei de hărţi a Nokia, HERE.
Nokia pregăteşte o aplicaţie de hărţi destinată utilizatorilor Apple şi ai sistemului Android


AMENINŢARE. Un jurnalist kosovar specializat în probleme legate de influenţa islamului în politică a anunţat miercuri că a fost ameninţat cu „decapitarea“ de islamiştii din Kosovo, la o zi după ce un al doilea jurnalist american, Steven Sotloff, a fost executat prin decapitare de insurgenţii din Stat Islamic, scrie Adevărul.
„Am primit numeroase ameninţări, în principal pe Facebook. Într-unele dintre aceste ameninţări, am fost ameninţat cu decapitarea“, a declarat jurnalistul Visar Duriqi.
Un jurnalist din Kosovo anunţă că a fost ameninţat cu decapitarea de islamişti

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Violeta Avram Violeta Avram
    Pupincuristul, increzutul, arogantul, Mircea Badea pe langa toate acestea se crede buricul pamantului. Curand, curand, va veni si vremea sa dea socoteala i fata legii pentru multe din amenintarile facute public la adresa multor persoane.
  • Costin Costin
    De-aia nu mai poate Badea..ca il da Andronic in judecata. Si cam are dreptate Mircea, nu ai ce alege din ei..

Trimite un comentariu

sus