Skip to main content

Alina Stancu şi Cornel Nistorescu vor realiza emisiunea Foc încrucişat, la TVR 1

 
Foc incrucisat
Foc incrucisat

Foc incrucisatTVR 1 va difuza din 7 septembrie prima ediţie a emisiunii Foc încrucişat, realizată de Alina Stancu şi Cornel Nistorescu, în calitate de invitat permanent.

Publicitate

Noua emisiune este programată de la ora 13.00. Prima ediţie o are ca invitată pe Monica Macovei.

"La aceeaşi masă, moderatoarea şi invitatul permanent al emisiunii stau faţă în faţă cu principalii actori implicaţi în cele mai importante evenimente ale săptămânii. Fie că sunt din domeniul economic, politic, social sau artistic, aceste evenimente sunt comentate şi analizate, confruntarea ideilor ducând la Foc încrucişat", potrivit unui comunicat de presă al Televiziunii Române.

Cornel Nistorescu:

„Fiecare om implicat în politică şi în societate e dator să dea nişte răspunsuri. Datoria mea e să pun întrebări”, declară Cornel Nistorescu înainte de prima ediţie. Cât despre invitaţi, aceştia trebuie să ştie încă de la început că „nici nu-i omorâm, dar nici nu vom culege scame de pe ei”, după cum se exprimă plastic Cornel Nistorescu.

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Rodica Rodica
    Minim 2.500eur/luna pentru 4 ore de emisiune la care pun umarul si Alina Stancu, si invitatii? Ma uit acum la emisiunea din 18 ian 2015 si il vad pe Nistorescu repetand din cand in cand unica sa opinie cu privire la subiectul in discutie - si anume, ca trebuie facuta o campanie de informare mai buna cu privire cardurile de sanatate. Putea sa lipseasca complet din emisiune, fara sa ii simta nimeni lipsa.
  • danu. danu.
    Citez: „prima ediție a emisiunii Foc Încrucișat ...(...)” sau, alt citat: „noua emisiune este programată ...(...)”, și am o nedumerire asupra „primei ediții” a „noii emisiuni”. Adică e vorba de „prima ediție” a „noii emisiuni” din 2011 de pe TVR1, sau de „prima ediție” a „noii emisiuni” din 2012 de pe defunctul TVRinfo?

    Un exemplu a „primei ediții”, pentru aducere aminte... youtube.com/watch?v=cLpKhd8kM3E
  • cristi cristi
    Intrebati o pe minunata "invitata" cum a promovat legea de executare a pedepselor cu usi deschise la detinuti, cu acordarea de bani din bugetul statului pt detinuti care termina un semestru de scoala si alte aberatii din lege..asta e cea care vrea sa devina presedintele tarii..mi e scarba!
  • Horea Horea
    @Victor

    Nebăut n-are chef de vorba!
  • Victor Victor
    E bun Cornel. Da sa vina nebaut!
  • lorin lorin
    Mai Liviutza, scuteste-ne cu frustrarile tale de guvernarici. TVR-ul are nevoie de oameni profesionisti si nu de pitici scandalagii si de pupincuristi politici. Cand mai vorbesti de Stelian Tanase urca-te pe un scaunel ca sa pari mai inalta. In schema emisiunilor TVR nu exista loc pentru cameleoni frustrati ca nu mai papa bani publici pentru emisiuni la comanda. TVR-ul nu este Alba ca Zapada ca sa hraneasca pitici agramati. M-ai inteles dragutza ? Salvati piticii !!!
  • Tanase Tanase
    "Cornel Nistorescu are un contract de minimum 2.500 de euro/ lună cu TVR, însă retribuția sa poate crește și în funcție de apariția în alte emisiuni."
  • ștefan ștefan
    Apropo cu ce sumă e plătit Nistorescu numai întreb.
  • Livia Pila Livia Pila
    O noua prostie marca STELIAN TANASE. Duduia care a pozat semi-goala alaturi de un mitocan. Combinatia perfecta. Si asta tot pe model BBC ? Nu ma indoiesc ca si Dragos Patraru e pe calapodul BBC. Iar acum Tanase, punet-ti postacii sa ma combata!
  • Horea Horea
    "Alina Stancu şi Cornel Nistorescu vor realiza emisiunea Foc încrucişat, la TVR 1"

    Cei doi - Alina Stancu și Cornel Nistorescu - mai bine s-ar incrucisa intre ei.
    Binenteles, nu la TVR!

Trimite un comentariu

sus