Skip to main content

Băsescu: Decizii de procurori au fost controlate de un ziarist important. SRI-ul era controlat de Vântu

 
traian basescu b1 TV
traian basescu b1 TV

traian basescu b1 TVPreşedintele Traian Băsescu a susţinut, ieri, vorbind despre "sistemul" la care a făcut referire în declaraţii ale sale anterioare, că "reminiscenţele vechi s-au transferat şi generaţiei noi şi s-ar putea să vedeţi cum decizii de procurori au fost controlate de un ziarist important", relatează Mediafax.

Publicitate

Traian Băsescu a făcut referire şi la "cazul Voiculescu", care, în opinia sa, "este parte a sistemului îngenuncheat".

"Banii de la Crescent, transferaţi, făcut un trust media, care este utilizat împotriva statului, fără menajamente, instituţiile care nu au fost obediente varanului au fost pulverizate, pur şi simplu", a mai spus Traian Băsescu, într-o emisiune de la B1 TV.

"Ăsta este sistemul, reminiscenţele vechi care s-au transferat şi generaţiei noi şi s-ar putea să vedeţi cum decizii de procurori au fost controlate de ziarist important", a declarat Traian Băsescu.

"Aş încheia, am mers prea departe cu asta, deşi este o realitate", a spus preşedintele, încheind acest subiect.

Preşedintele a spus că, la începutul mandatului său, a găsit "un SRI în care Sorin Ovidiu Vântu ştia lista cu cei ascultaţi, iar şeful SRI mergea cu maşină de la Sorin Ovidiu Vântu”.

”SRI-ul era controlat de Vântu, ştia tot ce lucrează SRI, şi, mai mult decât atât, Timofte îi punea la dispoziţie şi informaţii din această instituţie de securitate, economice”, a susţinut el.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Procurorul Mariana Alexandru si-a cerut marti pensionarea. Ea a instrumentat dosarul Monica Iacob Ridzi si a reanimat dosarul Gala Bute. Ghici cine e ziaristul "bine platit"? Se numara printre cei care inca nu au aflat ca Voiculescu Dan nu mai exista decit sub un numar de detinut la Rahova?

Trimite un comentariu

sus