Skip to main content

Cartoon Network lansează un nou serial de comedie, „Unchiul Bunic"

 
Unchiul bunic
Unchiul bunic

Unchiul bunicPostul de televiziune pentru copii Cartoon Network a anunţat că va lansa toamna aceasta trei noi seriale de comedie originale, „Unchiul Bunic”, „Steven Univers” şi „Clarence”.

Publicitate

Reunite sub denumirea Cartoon Network – Noua Generaţie, animaţiile au fost create de Studiourile Cartoon Network din Statele Unite şi sunt semnate de nume precum Peter Browngardt („Să-nceapă aventura”).

Unchiul Bunic” este serialul care va deschide seria premierelor pe 22 septembrie şi va fi difuzat de luni până vineri, de la 17.20.

Creat după scurtmetrajul cu acelaşi nume, nominalizat la Premiile Emmy®, noua animaţie urmăreşte trăsnăile Unchiului Bunic, un personaj, care este în acelaşi timp şi unchiul, şi bunicul tuturor copiilor din lume.

Unchiul Bunic poate rezolva orice problemă cu ajutorul bunilor săi prieteni, Domnul Gus, Pizza Steve, Tigroaica zburătoare, uriaşă şi reală şi Borsetă. Toţi se deplasează cu magica rulotă a Unchiului Bunic, care are opţiunea pilot automat şi ascunde un număr imens de camere de joacă, una mai trăsnită ca cealaltă.

Serialul conţine foarte multe gaguri vizuale, mult umor, iar fiecare episod se încheie cu câte o morală.

Cartoon Network este postul de televiziune pentru copii care difuzează seriale de animaţie – atât comedii precum Uimitoarea lume a lui Gumball, Să-nceapă aventura, Un show obişnuit, cât şi seriale de acţiune şi aventuri ca Ben 10, Bakugan, Star Wars: The Clone Wars, sau Generator Rex.

Cartoon Network este disponibil în 26 de limbi, în 25 de versiuni separate din 166 de ţări şi în 260 de milioane de case din întreaga lume. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting System, Inc., o companie Time Warner.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus