Skip to main content

„Cronica Cârcotaşilor” revine astăzi la Prima TV cu noi prezentatori

 

Cronica CarcotasilorÎn această seară, de la ora 20.30, debutează emisiunea "Cronica Cârcotașilor" într-o nouă formulă, la Prima TV.  Show-ul a adunat 30 de sezoane până acum.

Publicitate

După plecarea lui Mihai Găinușă și a lui Codruț Kegheș, producătorului Șerban Huidu i-a revenit misiunea de a-și completa echipa – din care face parte și Cristian Hrubaru.

Noul sezon al „Cronicii Cârcotașilor” are actori noi, momente noi, dar păstrează și ingredientele care au dat gust satirei în toți acești ani: „Top rușinică”, „Vocea poporului”, bâlbele tv.

Telespectatorii îi vor cunoaște diseară pe noii prezentatori, ale căror nume Huidu și echipa de la Prima TV n-au dorit să le dezvăluie până acum.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • ieri a fost o fasaiala maxima, cu lovituri aiurea in toate tv-uile.... Gluma cu "fara clanta", galeti de apa expirate, s-au treferit la "mizeria" de la pro...imitatii de jargo tiganesc... moaca lui Huidu... Am rezistat cu greu pana la capat doar de curiozitate sa prin o sclipire.... Nu ! Sper sa se reflecte in audiente nivelul.
  • eu tot nu inteleg cum de un om care a omorat alti 4 oameni mai are tupeul sa apara la televizor si la radio si sa se mai hahaie, eventual sa se ia si de cei care comit accidente auto...
  • exact cum au facut cei de la Antena 1 cand au vazut rezultatele de ieri? geo, sa ne zici si noua audienta maine - pe targetul comercial !
  • Rideti cit mai puteti...dupa o ce sa vedeti audientele, miine-dimineata sa va inchideti telefoanele si sa va aruncati tabletele, calculatorelor si ce mai aveti...Iar poza asta sa o puneti invitrina, ca nu va mai prinde sezonul de primavara...

Trimite un comentariu