Skip to main content

Diana Munteanu, fostă realizatoare la Antena 2, una dintre vedetele Dansează printre vise

 

diana 2
Diana Munteanu Niculescu, senior reporterul de la Observator, participă în această toamnă la „Dansează printre vise”, show-ul Antenei 1, anunță postul de televiziune. Ea a fost realizator de emisiuni la Antena 2, până la relansarea postului în Antena Stars. Ea a mai apărut apoi în campania pentru saltelele Dormeo, alături de Nadia Comăneci.

Publicitate

„Mă bucur nespus că am revenit alături de oamenii pe care îi cunosc, pe care îi apreciez și care mi-au fost ca o familie timp de 7 ani. Am urmărit edițiile din străinătate ale show-ului, abia aștept să începem repetițiile”, a declarat Diana Munteanu.

Diana Munteanu e obișnuită cu antrenamentele fizice și cu ritmul alert pe care le presupun competițiile, așa cum va fi și „Dansează printre vise”. „Am terminat Liceul Sportiv, am practicat 8 ani atletism și m-a ajutat enorm în viață. M-a învățat să fiu un om ordonat, echilibrat și ambițios. De-a lungul timpului am simțit că tot ce am acumulat atunci mi-a folosit ulterior. Sunt sigură că și acum va fi la fel”, spune vedeta.

Show-ul Dansează printre vedete va fi lansat de Antena 1 în această toamnă și îi va avea jurați pe Mihai Petre, Jojo și Igor Munteanu (detalii AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu