Skip to main content

Jojo, Mihai Petre şi Igor Munteanu vor fi juraţii Dansează printre Vise de la Antena 1

 
juriu danseaza printre vise
juriu danseaza printre vise

juriu danseaza printre vise

Jojo, Mihai Petre şi Igor Munteanu vor fi juraţi în cadrul show-ului Dansează printre vise, care va debuta în această toamnă la Antena 1.

Show-ul va avea în centru mai multe perechi formate din dansatori profesionişti şi vedete care vor dansa pentru marele premiu.

„Spiritul de competiţie dintre dansatori va face emisiunea mai interesantă. Ducem dansul la un alt nivel”, spune Mihai Petre, cel care a mărturisit că va nota cu mult râvnitul 10 momentele artistice care îl vor convinge să se ridice de pe scaun.

Igor Munteanu este un coregraf din Republica Moldova care a făcut dansuri populare şi balet modern în Chişinău, a urmat cursuri de balet modern în Liov şi Kiev (Ucraina) şi de jazz în Moscova. A luat, de asemenea, lecţii de jazz la Broadway Dance Center, New York. A înfiinţat două şcoli de dans, prima în Braşov, în 2003, iar cealaltă în Chişinău, în 2010. A fost asistentul coregrafului principal din Kiev pentru un program de dans din Dubai şi de câţiva ani participă în calitate de coregraf în diferite show-uri muzicale şi de talente din Chişinău.

Elwira Petre, soţia lui Mihai Petre care a făcut parte din juriul Dansez pentru tine în ultimul sezon, se alătură postului Antena 1 pentru un nou show de dans, “Dancing with the Stars“. Ea va fi consilier de dans sportiv în noua emisiune, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • spectator spectator
    Ma gandeam ca mihai petre nu mai apare pe sticla. Iar ne va agasa cu replicile lui "profesioniste"? Parerea mea este ca va scadea audienta show-lui din cauza lui!
  • Plictisitu Plictisitu
    Unde pot gasi si eu piesa de la promo-ul care il tot dau ei pe post ?
  • andy andy
    Fiti fara grija,apare Jason Statham si le trece entuziasmul :))
  • afisu'lu'peste afisu'lu'peste
    Numai cand vezi cat de fals arata in afisul de prezentare si-ti dai seama cum va arata show-ul. Cine a facut afisele, a dat-o'n bara. Trebuia sa gaseasca o postura originala, dinamica-fiind show de dans-o imagine care sa-ti ramana intiparita in memorie si sa o asociezi show-ului.
    Lui Mihai Petre trebuia cineva sa-i explice ca pentru salut se foloseste dreapta si capul aflat mai sus, cel de pe gat!:))
    Imaginea lui Igor este o imitatie la fel de nereusita. Nici nu stiu cu ce sa-l aseman mai degraba? Dupa zambet, adduce cu manechinele care prezinta sacouri in catalogul de toamna de la Lidl. Sau, pentru ca tot este un show, cu o incercare destul de nereusita de a imita postura lui chef Bontea in afisele master chef-zambetul este tras cam mult din maus si nu se "pupa" cu postura agresiva(de aceea Bontea avea mainile incrucisate),
    Bine ca Jojo nu are buzunare, ca o puneau si pe ea sa-si tina macar degetul mic intr-unul dintre ele. Ea oricum arata cel mai natural, se vede scoala Playboi! :)
  • LED LED
    Cand a participat Jojo la "Dansez pentru tine", Mihai Petre i-a dat o singura data 10, la un musical :))). Deci nu stiu ce va juriza ea, macar a castigat concursul de la Pro TV.
  • Maria Maria
    Pai si "mosulica" platit de acces direct sa zica nasoale de emisiunea Dansez ptr tine nu si-a "castigat" locul in juriu? Pacat!
  • Brusc Willis Brusc Willis
    Ce rahat.
  • Andreea Andreea
    Un juriu interesant

Trimite un comentariu

sus