Skip to main content

Discovery lansează azi emisiunea Misterul insulelor ucigașe

 

Screen Shot 2014-09-01 at 4.47.39 PMDupă emisiunile În mijlocul leilor, Natura sălbatică, Prada prădătorului, Trăind cu tigrii şi În vizuina leului, de pe Animal Planet, celebrul zoolog, dresor şi prezentator TV, Dave Salmoni, vine la Discovery Channel cu o nouă emisiune, Misterul insulelor ucigaşe, călătorind spre cele mai periculoase insule din lume, încercând să rezolve misterele animalelor ucigașe care trăiesc în aceste locuri.

Publicitate

Noua emisiune va avea premiera pe Discovery Channel luni, 1 septembrie, de la ora 22.00.

De la liliacul-vampir și rechinul cap-de-ciocan uriaș până la balena ucigașă și urșii grizzly, Dave se apropie cât se poate de mult de unii dintre cei mai periculoși prădători din lume.

Dave joacă rolul unui detectiv care își propune să descifreze unele dintre cele mai mari mistere ale celor mai renumiți prădători, potrivit televiziunii de documentare.

Emisiunea combină experienţa lui Dave Salmoni în domeniul speciilor sălbatice, cu măiestria unora dintre cei mai buni realizatori de documentare.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Emisiuni din ce in ce mai interesante si palpitante sunt pe Discovery. A trebuit sa ma mut la Upc ca sa imi hranesc aceasta pofta de documentare.
    Cu aceasta ocazie mi-am multumit si sotul, care beneficiaza acum de Liga 1.
    Acum suntem amandoi fericiti, doar ca ne certam pe telecomanda destul de des :)))

Trimite un comentariu