Skip to main content

Euronews riscă să fie blocat în Rusia după ce a difuzat imagini cu forţele ucrainene trăgând într-o imagine cu Putin

 
putin-tinta-2-afp
putin-tinta-2-afp

putin-tinta-2-afp
Foto: Mediafax

Publicitate

Postul de ştiri Euronews, cel mai vizionat din Europa, ar putea fi blocat în Rusia, pentru că a difuzat o înregistrare video cu forţele ucrainene de securitate care trag focuri de armă spre un portret al preşedintelui rus Vladimir Putin, scrie Mediafax.

„Este o provocare informaţională, o altă dovadă a politicii standardelor duble duse de Europa. Scopul acestei tehnici este să incite Europa împotriva Rusiei", a afirmat deputatul rus Mihail Markelov, citat de Izvestia. "Cei vinovaţi trebuie pedepsiţi", a adăugat el.

Conform cotidianului Izvestia, Markelov a trimis Serviciului federal pentru supravegherea comunicaţiilor, informaţiei şi mass-media, precum şi Parchetului General cereri pentru a verifica imaginile difuzate de Euronews la fiecare 30 de minute, pe data de 12 septembrie. Înregistrarea video prezintă forţele ucrainene de securitate trăgând cu arma spre un portret al preşedintelui rus Vladimir Putin, modificat pentru a semăna cu Adolf Hitler.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • otevistu de serviciu otevistu de serviciu
    Mediafax, nota 4, stai jos. De cand e Euronews "cel mai vizionat in Europa"? Asta e cel mai trist program de stiri. Poate e cel mai bun la starnit somnul. RT sau BBC se cocoseaza de ras cand citesc asa ceva!

Trimite un comentariu

sus