Skip to main content

Fiica lui Mădălin Voicu, "Tanţa", o cântăreaţă şi o prezentatoare vor realiza emisiunea "Se zice că..." la TVR 1

 
Se zice că...
Se zice că...

Se zice că...Fiica lui Mădălin Voicu, Ioana Voicu, actriţa Nuami Dinescu ("Tanţa"), cântăreaţă Florina Ghenescu şi prezentatoare emisiunii în limba germană, Sonia Argint Ionescu, vor realiza emisiunea "Se zice că..." la TVR 1.

Publicitate

"Patru femei, fiecare cu experienţa personală de viaţă, vorbesc despre modă, stil, frumuseţe şi dezbat teme de actualitate mondenă şi socială, într-o manieră relaxată. De luni până miercuri, de la ora 17.45, începând din 6 octombrie", potrivit unui comunicat de presă al Televiziunii Române.

Alături de invitaţii lor, cele patru prezentatoare tratează subiectele zilei într-o manieră relaxată, explicativă, aducând fiecare argumente provenite din experienţa personală.

Despre cele patru prezentatoare

  • Prezentatoarea emisiunii în limba germană de la TVR 1, în ultimii 13 ani, dar şi a unor emisiuni pe teme de sănătate, Sonia Argint Ionescu aduce în emisiune experienţa de soţie şi mamă a doi puşti simpatici, Eric şi Marc.
  • Actriţa Nuami Dinescu ştie că este mult mai mult decât... „Tanţa”: „Se zice că sunt o fată de casă, o gospodină de treabă, cuminte şi la locul meu. Nu e aşa. Niciodată la cratiţă! Gătesc doar din nevoia unui anumit stil de viaţă, sunt zile când nu calc în bucătărie”, spune Nuami.
  • Ioana Voicu este mezina grupului. Dar, la cei 26 de ani ai săi, Ioana a confirmat deja că este o artistă talentată, precum şi o prezenţă foarte plăcută în faţa camerelor de luat vederi. Studiază vioara de la 5 ani, sub directa îndrumare a bunicului ei, renumitul violonist Ion Voicu, repertoriul ei cuprinzând acum lucrări de Vivaldi, Leclair, Bach, Haydn, Mozart, Bruch, Wieniawski, Massenet, Sarasate, Paganini, Kreisler, Lalo, Enescu etc.
  • Florina Ghenescu este Miss G. Da, acea Miss G, care cântă despre iubirea perfectă sub razele lunii (în piesa „Moonlight”) şi care a câştigat pentru România trei premii la cel mai important festival concurs din Balcani, Discovery International Music Festival, de la Varna.

Campaniile sociale la români, copiii vedetelor, rolurile în familie, responsabilităţile taţilor, bărbaţii - şefi în bucătărie, ce mai fac vedetele anilor ‘70-‘90, cum să ne păstrăm sănătatea şi frumuseţea sau evenimentele muzicale ale momentului sunt doar câteva teme care vor face obiectul dezbaterilor care încep cu Se zice că...

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sebi sebi
    Nu ii e rușine lui Madalin Voicu sa agite stindardul politizării tvr in timp ce el o aducea pe fata lui prostuță și netalentata prin slugoiul Zgabercea si slugile Irina Radu si Gina Stroian....
  • Relu Relu
    Zgabercea sa traiasca. Oare nu mai este nici un pic de bun simt ?! Se rasuceste Ion Voicu in mormant. Lepra e lepra. Rusine.
  • aaaaaaaaa aaaaaaaaa
    nesimtitul ala vorbeste despre corectitudine si isi baga fata in tvr?
  • Adi Adi
    Oare daca nu era fata lu tata , care tata este prieten cu Zgabercea, ar fi ajuns vreodata la TVR? Ni se spune ca are nu stiu ce repertoriu dar ce legatura are cu subietcu?? Si pe cine intereseaza? Primele cuvinte din titlul stirii spun totul despre cat de mult conteaza pilele la TVR!!
  • haplea haplea
    CIUMA ROSIE infecteaza tot! Toate institutiile sunt infectate de comunistii din PESEDEU

Trimite un comentariu

sus