Skip to main content

Happy Channel, televiziunea Ruxandrei Ion, a primit licență de la CNA

 
Happy Channel, televiziunea Ruxandrei Ion, a primit licență de la CNA
Ruxandra Ion

Ruxandra Ion
Happy Channel, televiziunea cunoscutei producătoare Ruxandra Ion, a primit astăzi două licențe audiovizuale, una prin satelit și una prin rețele de comunicații electronice.

Publicitate

Ruxandra Ion a declarat, pentru Paginademedia.ro, că își propune să lanseze noul post între 1 decembrie 2014 și 1 ianuarie 2015.

Compania care a solicitat licențele TV pentru Happy Channel se numește S.C. Act Smart Television SRL București și este deținută în exclusivitate de Ruxandra Ion.

Investiția în noul post de televiziune se ridică la valoare de peste 450.000 de euro (100.000 investiții în echipamente și 352.000 de euro investiții în programe). Aceste investiții fac parte dintr-un plan pentru perioada 2014 - 2019.

Potrivit proiectului depus la CNA, televiziunea Ruxandrei Ion are deja acorduri de principiu cu UPC România și Orange TV.

"Ne dorim să fie un canal dedicat familiei, fără niciun minut de tabloid, fără vedete de carton. Nu îmi propun nicio secundă de tabloid, primul program pe care mi-l doresc este unul despre lumea murdară din spatele tabloidului, cum se creează vedetele de carton", Ruxandra Ion.

Bianca Popescu, director de programe al Happy Channel București:

"Grila noastră, spunem noi, este inovatoare pentru că oferă o alternativă de vizionare a aceluiași program în diverse zile, la diverse ore.

Vom lansa și un nou serialul romanesc, la care se lucrează în prezent, și care se numește "Măsti de catifea". Serialul are la bază povestea unei fete de 18 ani care vine din Moldova și intră într-o familie care o să-i schimbe viziunea despre lume, o lume mult mai egoistă.

Vom intra in lumea din spatele tabloidelor, cum se fac stirile care majoritatea nu sunt adevărate. Va fi o producțtie cu mari actori, Marian Râlea, Carmen Tănase, Adela Popescu."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • asta conteaza la o televiziune, echipamente si programe. si au utiat sedii, termopane si carpete. sau alea ezista deja...
    da investitii in oameni cit? zero virgula opspe? sau vin toti absolventii impresariati la munca?
  • Sa dea Domnul sa fie o televiziune serioasa alta decat cele ce sunt pe "piata" acum si, tot mai multi telespectatori sa renunte sa mai vizioneze murdariile si ineptiile difuzate de Antene si sa devina telespectatori fideli al acestui post. Asadar, urez mult succes doamnei Ruxandra ION in tot acest demers.
    prof. Mircea PELEA-jurist, ex-jurnalist.
  • E clar, Adrian Sarbu a luat, intr-o singura zi, prin 2 interpusi, doua licente nationale, una de stiri si una generalista. Ponta stie?
  • Eu cred ca e o eroare la cifra de afacere - si cu un zero in coada pe mai mult ani si tinand cont cat se duce pe darile la stat, ma intreb cat castiga actorii/prezentatorii si cat ii ramane Doamnei profitul ca doar era obisnuita cu bani grei de la PRO. Chestia aia cu "vedete de carton" e mai mult decat comica: pai cine dadea deoparte actritele cu scoala si atribuia roluri in telenovele la toate ...zau, penibila afirmatia. Si mai pun pariu ca rolurile principale in telenovela vor fi ocupate de Cristina si Vlad.
  • Ce productii face ea cu 350.000E??? ca sa nu mai spun ca vad ca nu sunt puse si costurile de sustinere timp de x luni ale echipamentelor, sediului, salariilor etc....
  • Daca se va vedea pe UPC România și Orange TV audienta ii este asigurata...va fi mai mare decit cea a LookTvului, la egalitate cu Nasul TV si sub posturile de desene animate. Multe succesuri, va doresc!

Trimite un comentariu