Skip to main content

Irina Radu, atac dur la Stelian Tănase: „Omul Tănase minte zilnic, cu program fix”

 
Irina Radu, atac dur la Stelian Tănase: „Omul Tănase minte zilnic, cu program fix”
tvr

tvr

Publicitate

Irina Radu, directorul de programe al TVR, l-a atacat dur pe șeful televiziunii publice, Stelian Tănase, într-o postare pe pagina sa de Facebook. „Omul Tănase minte zilnic, cu program fix. Știți vorba aia cu hoțul strigă hoții?”, a scris Irina Radu. Textul a fost postat după audierile de astăzi din Comisia de Cultură a Camerei Deputaților, la care a fost invitat Stelian Tănase.

Irina Radu, pe pagina sa de Facebook: „Asistam la un circ penibil, susținut în fața parlamentarilor care plătesc pentru ce au instalat ... Dar noi ce vină avem? Cum pot demonstra minciunile, oare?? Omul Tănase minte zilnic, cu program fix. Știți vorba aia cu hoțul strigă hoții ? De ce oare vârsta unora trebuie să ne țină cuminți, politicoși, îmi pare rău ca părinții mei m-au educat așa. Mama m-a învățat să nu scuip. Greșit, mama!”

Stelian Tănase a vorbit astăzi în fața deputaților din Comisia de Cultură despre presiunile politice la care ar fi fost supus, dar și despre situația gravă a TVR-ului.

El l-a acuzat pe purtătorul de cuvânt al Guvernului, fost membru în consiliul de administrație al TVR, Corneliu Calotă, că i-a cerut „cu subiect și predicat” să-i înlăture de la TVR pe Cornel Nistorescu și pe Sorin Avram, realizator al emisiunii Vorbește liber.

Întrebat dacă ia în considerare „demisia de onoare”, acesta a răspuns că s-a gândit de mai multe ori la demisie, dar că nu o va face. „Am vrut să demisionez de mai multe ori, la 1 octombrie aţi fi avut demisia pe masă dacă nu izbucnea acest scandal și dacă asupra mea nu se exercitau presiuni politice atât de directe și de dure. Am anunţat colegii că nu voi demisiona în ciuda presiunilor care se fac, unele în complicitate cu oameni din conducerea TVR. Le-am spus: nu vă mai străduiţi, că nu voi demisiona”,a spus Stelian Tănase.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • @horea- nu era vorba in enunt de purtatorul oalei de noapte a lui mazare cunoscut ca zgabercea. cand o fi vorba, nu are dunarea atata apa cat sa-l spela pe zgabercea de "aprecierile" mele! pana una alta, in vara asta a varsat in america plosca lui nicusor constantinescu.
  http://www.mediafax.ro/social/mazare-producatorul-general-al-tvr-l-a-ingrijit-pe-nicusor-constantinescu-o-luna-in-sua-12824750
 • Aceasta sluga a lui voiculescu da semnalul mazilirii lui Tanase.Dar pe ea cine o indeparteaza, in sfirsit, de la TVR, unde a facut rau de 100 (o suta!) de ori cit Tanase.. si a furat la fel de mult!
 • @nadia nitov

  Sa zicem ca ai dreptate cand spui: " i-a tulburat apele irinei radu".
  Dar pe a lui Zgabercea, de ce nu le limpezeste? Ca tare-s tulburi!
 • Livia bati campii. Chiar mai speri sa primesti o emisiune / functie ?! Ai expirat. Lumeabe satula de guvernarici. La pensie inainte. Rapid.
 • zici ca-i vreo sfanta irina radu, o maica tereza nu altceva. dar asta este soarta romanilor, sa afle ce stiu sa faca cei care-i fura doar cand hotii nu se mai inteleg intre ei. hoata striga hotul. de data asta, il prefer pe stelian tanase. faptul ca i-a tulburat apele irinei radu il ridica in ochii mei.
 • Slava Domnului! I-a venit, in fine, Irinei mintea la cap! Oare lui Tanase ii va reveni vreodata? Are fiinta asta onoare, demnitate, bun simr? Nu cred.
 • Slava Domnului! I-a venit Irinei mintea la cap! Oare lui Tanase ii va reveni vreodata si isi va da demisia? Oare omul acesta mai stie ce inseamna onoarea? Bunul simt? Demnitatea?

Trimite un comentariu