Skip to main content

Mirel Palada nu va mai fi purtătorul de cuvânt al Guvernului

 

Mirel PaladaPremierul Ponta a decis ca Mirel Palada, consilier pentru strategii guvernamentale, să nu mai îndeplinească şi funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului, pentru aceasta urmând a fi desemnat un alt consilier al premierului, Corneliu Calotă, fost jurnalist la TVR, anunţă Mediafax, care citează surse oficiale.

Publicitate

Palada a fost numit în septembrie 2013 consilier pentru strategii guvernamentale al premierului, iar după o lună, în octombrie 2013, Victor Ponta anunţa că Palada a fost desemnat să îndeplinească "temporar"şi rolul de purtător de cuvânt al Guvernului, după ce fostul deţinător al acestei funcţii, Andrei Zaharescu, a fost numit consul general la Cape Town, Africa de Sud.

Potrivit surselor citate, Palada îşi va păstra funcţia de consilier pentru strategii guvernamentale al prim-ministrului Ponta.

Decizia premierului vine după ce în luna august Mirel Palada a avut pe pagina de Facebook o postare cu următorul conţinut: „Cum apare câte un subiect politic care învârtoşează spiritul bejboinic în opinanţi, de zici că-i catastrofă şi dezastru mondial, cum mai scot capul câte doi-trei-zece-douăzeci, depinde de intensitatea subiectului, de bezmetici acoperiţi de pe lista mea care îşi fac seppuku comunicaţional şi trântesc cu cuvintele anti-guvernamentale în baltă propagandistică la mine pe wall. Şi uite aşa mai frigem nişte purceluşi anti-guvernamentali la proţap şi le dăm block şi mai bem o bere în cinstea sufletelor răposaţilor care nu mai este. În seara asta era unul care acum era reporter la Gândul, iar inainte fusese la Hotnews, şi care făcea clăbuci cu spume la mine pe pagină. Ce plăcere să-l execut electric! Câta îndemânare am să omor prin blocare ziariştii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufoşilor, nici nu ştiţi câtă plăcere îmi provocaţi".

Ulterior, postarea de pe contul de Facebook al lui Palada a fost ştearsă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mircea Mircea
    Nu stiu cum de ii gaseste Ponta pe indivizii astia pentru a le oferi postul de consilieri saqu purtatori de ...cuvant (!?) dar acestia sunt indivizi care nu au nicio legatura cu realitatea ci doar cu...slugarnicia fata de un guvern compromis definitiv.
  • adrian adrian
    e o rusine. in primul rand reactia intarziata a premierului fata de gafa de nepermis a purtatorului sau de vorbe si apoi numirea cea noua.bogdan teodorescu, consilierul lui intelept, oare nu-i spune ca merge din greseala in greseala spre infrangerea finala?
  • geo geo
    Chiar ar fi interesant de aflat citi consilieri gen Calota ori Palada mai are premierul...asa, sa stim si noi cine mai este platit din bani publici...nu intrebam cu cit...asta pentru ca impresia mea este ca premierul si ministrii sai - precum si cei din subordinea lor - au consilieri si consiliere cita frunza si iarba...
  • unul unul
    felix rache e in pole position pt functie...
  • lara lara
    Calota nu este jurnalist TVR si nici nu a fost...e doar o nulitate absoluta, un slugoi perfect.Palada, prin comparatie si vocabular, e O LUMINA!!!

Trimite un comentariu

sus