Skip to main content

O actriţă din România, într-un serial la Disney Channel. Premiera, sâmbătă

 
Oana Disney
Oana Disney

Oana DisneyDisney Channel lansează sâmbătă serialul "Crash & Bernstein", care o are ca protagonistă pe actriţa româncă Oana Gregory.

Publicitate

Premiera noului serial are loc pe 6 septembrie, de la 8:30, la Disney Channel. Noi episoade în fiecare sâmbătă, la aceeaşi oră.

Despre serial

Serialul urmăreşte povestea lui Wyatt, un baiat în vârstă de 12 ani, care locuieşte cu mama şi cele trei surori şi care tânjeşte să aibă un frate cu care ar putea face lucruri băieţeşti. Dorinţa lui devine realitate atunci când o marionetă, numita Crash, prinde viaţă. Oana Gregory interpretează rolul Amandei , sora mai mare a lui Wyatt.

Despre actriţa româncă

Oana Gregory interpreteaza rolului Amandei Bernstein, sora mai mare, in varsta de 16 ani, a lui Wyatt, in comedia live-action "Crash & Bernstein."

Nascuta in Negresti-Oas, Romania, Oana s-a mutat la Los Angeles, California impreuna cu familia pentru a urma o cariera in actorie. A primit primul rol important ca "Loosie Goosie" in 2010, in filmul independent "Spork," o comedie muzicala ce a primit trei premii la diferite festivaluri de film, si nominalizari in cadrul Premiilor CineKid si din partea British Film Institute.

Pe micile ecrane, Oana a avut roluri in serialele Disney "Copiii Bionici" si "Batausii Wasabi," si a pus voce pentru serialul animat "Olivia," bazat pe indragita serie de carti pentru copii.

Oana locuieste in Los Angeles impreuna cu familia sa, fratele mai mare, Dorel, si catelul Mickey, de rasa Teacup Yorkie – numit astfel dupa Mickey Mouse – pe care l-a primit in dar de la parintii sai cand a primit rolul din "Crash & Bernstein."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Presupun ca educatia si-a capatat-o in SUA, asa ca ar fi corect sa nu ne mai umflam in pene.

Trimite un comentariu

sus