Skip to main content

Radu Banciu despre dezvăluirile lui Turcescu: „ A fost strâns cu uşa, şantajat în ultimul hal, ca la cămătari”. Badea, mai reţinut

 
radu banciu
radu banciu

radu banciuCe au spus "pamfletarii" despre cazul Robert Turcescu? Radu Banciu, colegul lui de la B1 TV, l-a criticat dur. În schimb, pe Antena 3, Mircea Badea a fost ceva mai reţinut: " jocul acesta este foarte bizar. Sunt multe elemente complicate", a spus realizatorul În gura presei.

Publicitate

Banciu şi Badea despre Turcescu, în continuare:

Radu Banciu l-a criticat dur pe Robert Turcescu după ce a dezvăluit în emisiunea de aseară că a fost ofiţer sub acoperire. „Aţi fost martorii unui denunţ fără pic de onoare a unuia care s-a pretins mai bine de 10 ani un deontolog al acestei meserii. Un om fără scrupule care şi-a minţit colegii, familia, angajatorii că-şi făcea meseria”, a spus Banciu în emisiunea sa de duminică seara.

„A venit la televiziunea lui, după ce a fost şantajat să recunoască că e un fariseu. A fost strâns cu uşa, şantajat în ultimul hal, ca la cămătari. Turcescu a fost un fariseu şi o jivină până în ultima lui secundă a carierei lui de jurnalist. Faptul că a ţinut 10 ani ascunsă această treabă, după ce a fost deconspirat în 2012 la Antena 3, deci a mai ţinut-o încă doi ani de atunci, arată că e la fel de laş ca oamenii politici. El a fost forţat, pentru că dacă nu recunoştea, nu mai avea de trăit”, a mai spus Banciu.

„El devenise incomod în modul în care făcea campanie deşănţată. Era un om incomod, uns cu toate alifiile. Sunt singurul jurnalist care l-a înjurat pe Robert Turcescu pe propriul post. L-am înţepat de atâtea ori”, a continuat el.

„Mie mi-e frică de faptul că el şi-a negociat şi această ultimă plecare. Ce a spus Robert Turcescu azi e vârful icebergului, el n-a spus practic nimic despre el, numai el ştie ce se ascunde în spatele acestui eveniment. Nu l-am mai văzut aşa speriat niciodată”, a adăugat jurnalistul.

Mircea Badea: "jocul acesta este foarte bizar. Sunt multe elemente complicate"

Pe de altă parte, Mircea Badea nu a făcut prea multe comentarii pe subiectul Turcescu.

„Robert Turcescu a acţionat la ordin. Repet: jocul acesta este foarte bizar. Sunt multe elemente complicate. Vom comenta mâine mai pe larg această mocirlă a prefăcătoriei în care se scaldă nişte tărâturi care pretind a fi forme de viaţă umane. Îmi este foarte scârbă”, a spus Badea în emisiunea În gura presei, de aseară.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Monica Angela Monica Angela
    Ehh, D`ale lui Banciu .. cine il baga pe asta in seama, este un nebun.
  • Teo Trandafir Teo Trandafir
    vorbeste badea de taraturi!!! hahhahahaha... ultimul jeg sub uman din univers, el vorbeste ma de taraturi.

Trimite un comentariu

sus