Skip to main content

Realitatea Media a pierdut o licență de radio și una TV, din cauza datoriilor la stat

 
Realitatea Media a pierdut o licență de radio și una TV, din cauza datoriilor la stat
Realitatea FM

Realitatea FM

Publicitate

Consiliul Național al Audiovizualului a refuzat să mai prelungească licențele Realitatea FM Câmpulung și Realitatea TV Târgu Mureș întrucât societatea Realitatea Media nu are un plan de reorganizare aprobat.

Solicitările de prelungire nu au atras niciun vot din partea celor opt membri prezenți astăzi în ședință: Laura Georgescu, Lorand Turoș, Monica Gubernat, Christian Mititelu, Cristina Trepcea, Răsvan Popescu și Radu Călin Cristea.

Realitatea Media este în insolvență din anul 2011, are datorii de 81 de milioane de lei la bugetul de stat și nici nu a depus dovada eșalonării acestora.

Avocatul Realitatea Media – „La momentul de față, Realitatea Media are o situație mai specială fiind în acest proces al insolvenței. Întrucât la momentul de față există mai multe hotărâri definitive și irevocabile care au determinat ca actualmente Realitatea să fie în proces de observație.

Planul de reorganizare este depus în termen legal, Realitatea Media și-a exprimat clar intenția de reorganizare, iar la momentul de față din cauza multor hotărâri judecătorești și a unui amalgam care s-a produs în această procedură ne aflăm iar în această perioadă de observație. Este o perioadă care va mai dura pentru raționamentul pe care vi l-am spus, și anume faptul că nu sunt soluționate toate contestațiile creditorilor la tabel.”

Mura Frînculescu, reprezentantul Realitatea la CNA: Ce se va întâmpla dacă așa cum spune domnul avocat planul de reorganizare va fi aprobat într-un final, iar dumneavoastră ne ridicați licențele? Cu aceste licențe noi ne desfășurăm activitatea și din aceste licențe și din câștigurile pe care le obținem noi ne plătim creditorii. Deci este un cerc vicios la care vă rog să reflectați cu atenție.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu