Skip to main content

Sezonul 8 din „Neveste disperate” începe astăzi la Diva

 
neveste disperate
neveste disperate

neveste disperateUltimul sezon al serialului care a redefinit viaţa din suburbii, „Neveste disperate”, începe astăzi, de la ora 21.00, la Diva Universal cu două episoade, scrie TVmania.

Publicitate

În primul episod din sezonul 8, după ce tatăl vitreg al lui Gabrielle (Eva Longoria) este ucis, „nevestele disperate” încearcă să ascundă urmele crimei, fapt care va avea efecte majore asupra tutoror: eroinele se simt vinovate şi fiecare va fi afectată în mod diferit.

Despre noul sezon

Gabrielle încearcă să discute cu Carlos (Ricardo Antonio Chavira), care se simte extrem de vinovat; Susan (Teri Hatcher) începe să se izoleze de prieteni şi familie, iar apoi “se aruncă” într-o relaţie cu un volatil profesor de desen, care e decis să-i scoată la iveală latura sălbatică. În timp ce Lynette (Felicity Huffman) şi Tom (Doug Savant) se chinuie într-o căsnicie care se dezintegrează şi sunt pe cale să se despartă, cea dintâi nu poate face alegerile corecte, fiind tulburată de implicarea ei în tragicul eveniment.

În acest ultim sezon al serialului „Neveste disperate” reapar actorii Kyle MacLachlan, Steven Culp, Mark Moses, Richard Burgi, Dana Delany, Andrea Bowen şi Madison De La Garza.

Seria a opta este, de asemenea, narată de Brenda Strong, actriţa care o interpretează pe decedata Mary Alice Young şi care povesteşte, de pe lumea cealaltă, întâmplările prin care trec vecinii de pe Wisteria Lane şi fostele sale prietene apropiate.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus