Skip to main content

Ultimul sezon din Suleyman începe joi la Kanal D

 
Suleyman_Magnificul_libertatea
Suleyman_Magnificul_libertatea

Suleyman_Magnificul_libertateaUltimul sezon al serialului „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” începe joi, 4 septembrie, la ora 20.00, la Kanal D.

Publicitate

Serialul turcesc va fi difuzat in fiecare joi si vineri, de la ora 20.00. Cel de-al patrulea sezon al productiei „Suleyman Magnificul –Sub domnia iubirii” contine punctul culminant al intregii naratiuni, dar si deznodamantul epopeii din Orientul secolului al XVI-lea, cand otomanii amenintau crestinatatea si devenisera o superputere a lumii.

Despre noul sezon

Orbit de intrigi si de propriul orgoliu, sultanul Suleyman alege intre putere si iubirea pentru familie si isi ucide fiul, pe Mustafa. Decizia sangeroasa il va zgudui puternic pe sultan si va declansa o serie de evenimente dramatice.

Actiunea din acest ultim sezon are ca punct central planul de de asasinare a lui Hurrem (Vahide Percin Gordum), pus la cale de catre Capitanul Piri (Arif Erkin), sustinatorul din umbra al lui Mustafa (Mehmet Gunsur) la tron. Insa, in urma unui ambuscade in care este prinsa sotia Sultanului, Hurrem scapa cu viata, dar nu si Jupaneasa Afife (Sabina Toziya).
Intors de pe campul de lupta, Sultanul (Halit Ergenc) este foarte bolnav si toti cred ca i se apropie sfarsitul. Suleyman ordona sa fie chemat la Palat fiul sau, Mustafa. Crezand ca aceasta este ultima dorinta a Sultanului, Hurrem n-are incotro si ii cere lui Rustem (Ozan Guven) sa indeplineasca ordinul lui Suleyman. Constienta de puterea pe care o are Mustafa asupra tatalui sau, Hurrem si Rustem pun la cale, in mare taina, asasinarea acestuia.

Cu ajutorul marelui vizir si a fiicei sale Mihrimah (Pelin Karahan), Hurrem ticluieste o scrisoare ca si cum aceasta ar fi fost trimisa de Mustafa. In aceasta misiva, fiul Sultanului solicita ajutor Sahului Persiei pentru a-l detrona pe tatal sau. Interceptand falsa scrisoare, care poarta sigiliul lui Mustafa, Suleyman crede ca fiul sau l-a tradat. Temandu-se de o rebeliune, ordona asasinarea acestuia.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • john john
    Eu abia astept sa vad meciurile echipei Steaua in format HD. Hd-ul ala de la kanal e un sd upscalat si rezolutie 4:3.
  • andrei-constantin andrei-constantin
    se vor da lupte grele toamna asta pe tv si sunt curios ce pozitie va ocupa sultanul in fata celor doua mari rivale pro tv si antena 1 in serile de joi si vineri !
  • arnold arnold
    Abia astept sa-l vizualizez in format HD pe Kanal D HD!Cel mai bun serial turcesc din punctul meu de vedere!

Trimite un comentariu

sus