Skip to main content

VIDEO. Actorul Andrei Aradits, chef pe internet. Şi-a lansat blogul şi emisiunea online Singur Cook

 
Screen shot 2014-09-26 at 9.48.51 AM
Screen shot 2014-09-26 at 9.48.51 AM

Aradits

Publicitate

EMISIUNE CULINARĂ. Andrei Aradits, actor cunoscut publicului TV din emisiunea Te cunosc de undeva, de pe Antena 1 şi-a lansat blogul şi emisiunea online Singur Cook.

Despre ce este vorba? De ce vrea Aradits să fie “chef”, dar pe internet?

Conceptul emisiunii online: povestea unei reţete din două unghiuri diferite: un bucătar profesionist care pregăteşte reţeta, în contrast cu Andrei Aradits, care încearcă să o reproducă în condiţiile din apartamentul lui din cartierul Colentina. Un invitat special gustă, la sfârşitul episodului, preparatul lui Aradits.

Promo-ul emisiunii online:

Andrei Aradits:

“Am observat că de ceva ani am din ce în ce mai mulţi prieteni care nu mai consumă divertismentul TV la fel ca înainte. Nu ştiu cum se numeşte acest segment de populaţie sau cu cine votează, dar ştiu că există. Astfel de oameni întâlnesc la teatru, când îmi duc fiul la şcoală, în parc şi ne zâmbim. Am gândit această emisiune de divertisment pentru ei, pentru online, unde cred că s-a mutat acest public.

Ideea originală a proiectului nu stă în structura formatului. Toată lumea găteşte peste tot. Originalitatea stă mai degrabă în perspectiva abordării. Emisiunile de cooking sunt, în general, didactice. Cineva "care ştie" te învaţă pe tine, spectator, care nu ştii. Eu nu ştiu, mă împiedic, mi-e greu, eu vreau să învăţ şi asta mi se pare o aventură nostimă”, explică Aradits formatul programului online.

Despre emisiunea online Singur Cook:

- este realizat după standardele televiziunii
- fiecare episod are între 10 şi 15 minute
- frecvenţa: o dată la două săptămâni la început, urmând ca emisiunea să fie săptămânală
- se adresează în special unui public tânăr

Primul episod poate fi văzut, integral pe blogul Singur Cook, aici.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nora Nora
    Andrei , continua , esti determinat ca in tot ce faci .
  • Dannyboy31 Dannyboy31
    Bunicel. Ce nu-mi place: cadrele alea cu o camera montata pe el in timp ce taie legume de ex. sunt cam inestetice dupa gustul meu si uneori mi se pare ca sunt prea multe camere, prea multe taieturi, nici cook-ul nu stie unde sa se uite. Imi plac insa conceptul, ideea de jurizare surpriza, titlul (si nu, nu se refera la faptul ca e singur in dragoste, ci singur in bucatarie, jocul de cuvinte e fain) si de cook.
  • Patraulea Patraulea
    De regula nu comentez, dar nu m-am putut abtine. Asta e chiar un proiect misto, bine executat, bine filmat si montat, cu destul farmec. Nu ati vedea o idee buna nici sa va impiedicati de ea. Din cauza unor hateri ca voi nu apar prea multe proiecte originale in Romania, ca sariti ca Haplea sa le faceti una cu pamantul.
  • Clau Clau
    Asta e " actor " . Vai de capul lui !!! Un penibil intretinut de nevasta si cu ceva pile pe unde trebuie !!!!!
  • aaaaaaaaa aaaaaaaaa
    gresit. inseamna ca nu te-ai uitat. este cea mai buna emisiune tv sau online din toate punctele de vedere care a aparut in toamna asta(raport cost-calitate). daca trustul intact nu cumpara emisiunea, chiar sunt niste prosti fara viziune.
  • Lucian Lucian
    "Singur Cook" :( ce e cu roengleza asta??!! Penibil si trist. :(
  • Parerea mea Parerea mea
    Daca-i singur cuc, cred ca mai degraba ar trebui sa apeleze la un site de matrimoniale. Poate are noroc si isi gaseste o "jumatate" care stie sa si gateasca.
  • alex alex
    "standardele televiziunii" lui Aradits sunt foarte jos. Probabil ca dupa ideea ca el invata sa gateasca in timp ce se filmeaza, cameramanul invata sa filmeze in timp ce gateste.
  • popaduhu popaduhu
    si a facut emisiunea asa singurel? ca nu scrie ca ar fi ajutat cineva...

Trimite un comentariu

sus