Skip to main content

14 Octombrie. Russia Today anunță începerea emisiei în limba română peste 18 zile

 

Russia TodayLANSARE. Pagina de internet russiatoday.ro anunță începerea emisiei în limba română a postului de propagandă al Kremlinului, Rusiia today, peste 18 zile, scrie HotNews.ro. Potrivit unei număratori inverse publicate pe site, care nu are alt continut pentru moment, până la lansarea televiziunii mai sunt aproximativ 18 zile.
Evenimentul zilei anuntă ca exista si un cont de facebook cu același nume. Cu lansarea postului pro Kremlin a fost asociat Dan Mușetoiu, ex-Money Channel. Russia Today este considerat de occidentali un post de propaganda al Kremlinului. Russia Today este prima televiziune de ştiri în limba engleză din Rusia.
Russia Today anunță începerea emisiei în limba română peste 19 zile


Publicitate

AVERTISMENT. Edward Snowden, fostul analist american care a dezvăluit amploarea supravegherii practicate de Statele Unite pe internet, spune că oamenii care ţin la viaţa lor privată ar trebui să nu utilizeze servicii online foarte populare precum Dropbox, Facebook şi Google, scrie Mediafax, care citează techcrunch.com.
Snowden a spus că utilizatorii de internet ar trebui să înceapă să folosească servicii online care se bazează pe criptarea datelor". Un exemplu în acest sens oferit de Snowden este Dropbox, un serviciu de stocare de date la distanţă, criticat de analistul american pentru că nu ar folosi un sistem de criptare a datelor. În schimb, Snowden a susţinut că o alternativă sigură ar fi serviciul SpiderOak.
AVERTISMENTUL lui Snowden privind siguranţa pe internet: Renunţaţi la Google, Facebook şi Dropbox - VIDEO

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • nu ar trebui sa asculti si ce spun cei din tabara vecina ??? doar asa ca sa mai ai o varianta de informatie. ... minus o sa fie la iarna daca raminem fara gaz
  • felicitari pentru cele spuse!! eu as dori si al Jazeera tv. de ce nu ?! sa putem vedea mai multe variante de stiri. cit mai variate . oricum majoritatea se reduce la canalele de stiri dimbovitene.
  • Asa importanta este Romania pentru Rusia ca lanseaza un post de propaganda în romana? Pe cablu vor intra daca vor da bani sa stea în fata si vor da nenorocitii astia malefici. Deci cu asta vom avea la 3-4 posturi tv de propaganda. In plus nenorocitii profita ca aia nu se cenzureaza posturi tv de propaganda pentru ca sunt utila. Daca UE ar lansa Radio Rusia Libera sau Rusia Libera tv nemernicii l-ar interzice din fasa.
  • Eu nu inteleg cum ati dedus voi ca va fi televiziune. :) Pe siteul russiatoday ro nu scrie ca va fi televizune. Nimeni dintre cei implicati in poriect nu a confirmat ca va fi televiziune in limba romana, ci doar un proiect editorial. Doar niste ziaristi si-au imaginat asta si toata presa a preluat ca atare stirea. Poate mai sunt 18 zile pana la lansarea respectivului website.

Trimite un comentariu