Skip to main content

Neptun TV, postul local înfiinţat de Radu Mazăre, vrea studio la Bucureşti. CNA l-a autorizat

 
Neptun TV
Neptun TV

Neptun TVNeptun TV din Constanţa, staţia de televiziune fondată de Mihai Cârciog (fondatorul ziarului Evenimentul Zilei) şi susţinută de Radu Mazăre, vrea să extindă şi în Bucureşti şi să devină post de ştiri într-un an de zile, potrivit unei declaraţii făcute de Valeriu Mereuţă, administratorul şi directorul general al Soti Cable Neptun.

Publicitate

Societatea care operează postul Neptun TV a solicitat CNA eliberarea unei noi licenţe audiovizuale pentru Bucureşti, autorizare unui studio secundar în Capitală, dar pe licenţa din Constanţa, şi modificarea licenţei televiziunii din Constanţa (cu difuzare terestră şi prin satelit). Toate aceste solicitări au fost aprobate astări de CNA.

"Va veni o vreme când Neptun TV va deveni Neptun TV Bucureşti, nu Constanţa. Va rămâne un Neptun TV exclusiv pentru bucureşteni, într-un orizont de timp de un an", a declarat Mereuţă în faţa membrilor CNA.

El a precizat că Neptun TV Bucureşti va difuza "cinci buletine informative pe zi, care nu sunt limitate numai la informaţii generale, ci la absolut orice se întâmplă în Bucureşti".

Neptun TV s-a lansat pe 29 iunie 1995, fiind înfiinţată de Radu Mazăre, actualul primar al oraşului Constanţa. Potrivit presei locale, Neptun TV ar fi controlată şi în prezent, indirect, de Radu Mazăre.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mego Mego
    Asta ne mai trebuia,alta Televiziune de stiri psd-ita,dupa ce Prosteste toata Constanta nenea mazare are de gand sa prosteasca toata tara.
  • Andrei Andrei
    Destul de ambiguu, In titlu se precizeaza faptul ca Radu Mazare a infiintat postul, iar in Lead "stația de televiziune fondată de Mihai Cârciog". Apoi, ca e sustinuta de Radu Mazare.

Trimite un comentariu

sus