Skip to main content

28 Octombrie. Un membru CNA sesizează Consiliul pentru emisiunea Viața Satului, cu Victor Ponta invitat

 
 28 Octombrie. Un membru CNA sesizează Consiliul pentru emisiunea Viața Satului, cu Victor Ponta invitat
valentin-jucan-razvan-chirita (1)

Sursa foto: Mediafax Foto, Răzvan Chiriță
Sursa foto: Mediafax Foto, Răzvan Chiriță

Publicitate

RECLAMAȚIE. Valentin Jucan, membru în Consiliul National al Audiovizualului, a sesizat Directia Monitorizare Radio-TV pentru emisiunea televiziunii nationale "Viata Satului", in care a fost invitat premierul Victor Ponta, apreciind ca s-au incalcat prevederile legate de publicitatea electorala, scrie HotNews.ro.
Premierul Victor Ponta a fost invitatul emisiunii 'Viața satului', la postul de televiziune TVR 1, unde a vorbit, timp de o ora, despre 'realizarile' sale in Agricultura si cat de mult i-a sustinut pe agricultori.
Valentin Jucan sesizează CNA pentru emisiunea Viața Satului, cu Victor Ponta invitat


LANSARE. Televiziunea de filme şi seriale AMC, unul dintre cele mai importante şi populare branduri TV din SUA, se va lansa în România pe 5 noiembrie, cu sloganul "Ceva mai mult", şi va difuza în premieră serialele "Halt and Catch Fire" şi "The Divide", a anunţat, ieri, compania AMC Networks, potrivit Mediafax.
Ieri, AMC Networks a anunţat că, odată cu lansarea în România a televiziunii AMC, care va înlocui MGM Channel, vor fi difuzate în premieră exclusivă două seriale originale - "Halt and Catch Fire" şi "The Divide" -, ambele subtitrate în limba română.
Televiziunea americană AMC se lansează în România pe 5 noiembrie, cu programe în premieră exclusivă

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu