Skip to main content

Adela Parvu a intrat în echipa Pro TV

 
Adela Parvu
Adela Parvu

Adela ParvuAdela Parvu, fostul redactor-şef al revistelor Casa şi Gradina şi Villa Design, care şi-a dat demisia după ce Burda a preluat Sanoma Hearst şi care apoi şi-a facut propriul blog de home&deco, face acum parte din echipa de productie a noii emisiuni “Visuri la cheie” de la Pro TV, alături de actorul Dragos Bucur, scrie DailyBusiness.ro.

Publicitate

“Daca ai vazut mai putine postari pe blog in ultima perioada, asa cum vei vedea si pana in decembrie, sa stii ca sunt mai mult decat motivate. Sunt onorata sa fac parte din echipa “Visuri la cheie”, cea mai noua productie de la Pro TV, emisiune pe care o vei putea viziona din aceasta luna, octombrie 2014, si in care vei afla povestile unor familii deosebite, carora li se vor transforma radical casele. Gazda emisiunii este Dragos Bucur, liderul nostru, ca sa zic asa, iar colegii mei din echipa creativa sunt Alina Vilcu si Andrei Samoil, ambii arhitecti si inca unii foarte talentati”, anunta Adela Parvu pe blogul său.

Ea mentioneaza ca emisiunea este produsă dupa modelul celebrului format „Extreme Makeover – Home Edition“ din SUA.

Emisiunea difuzata începand cu luna octombrie în fiecare miercuri, de la ora 20:30, il va avea drept gazda pe actorul Dragos Bucur, care va prezenta povestile de viata adevarate din spatele fiecarei editii.

Adela Parvu a demisionat de la conducerea celor doua publicatii editate de Sanoma, la cateva luni dupa preluarea companiei de catre Burda, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

“In decembrie 2012, dupa ce noua conducere, instalata dupa plecarea lui Els Loesberg, a anuntat in septembrie ca nu vor fi oameni concediati si nici titluri inchise, m-am trezit ca imi cer sa dau afara un om de la grafica, Claudia Niculescu, care a lucrat timp de 8 ani in Sanoma si a fost cea care a creat layoutul la Villa Design. Plus ca Villa Design nu a mai aparut, pentru ca sales managerul a spus ca nu exista publicitate pe segmentul luxury, iar conducerea a acceptat aceasta situatie. Nu am fost de acord cu aceasta concediere si mai ales am realizat ca nu pot avea incredere in ceea ce afirma noua conducere, mai ales ca a incalcat doua din cele trei promisiuni (a treia era ca nu se vor taia salariile pana la sfarsitul lui 2012), asa ca am demisionat, a declarat la momentul respectiv Adela Parvu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sorina sorina
    jurnalista lu' peste! sau jurnalista copy / paste. Intrati pe siteul ei si verificati ce surse are la articole, de unde mai copiaza poze si cum inventeaza povesti pe care le impacheteaza frumos.
  • olga olga
    Stardust, ambele variante, vis-vise, vis-visuri , sunt corecte, depinde in ce context le folosesti:vise-imaini din timpul somnului, visuri-aspiratii.
  • olga olga
    Bravo PROTV!!!Nu degeaba e lider in audiente.Merita.Succse!!!
  • Carmen Maria Andronache Carmen Maria Andronache
    Multumesc frumos pentru observatie. Am corectat!
  • Stardust Stardust
    Draga Carmen Maria Andronache, titlul emisiunii este 'Visuri la cheie', nu 'Vise...'.

    Inteleg ca ai copiat de la dailybusiness (cu mentionarea sursei, ce-i drept, so not like VVP), dar nu filtrezi putin ?

    Doar Antena a incurcat borcanele in titlul 'Dansez printre vise', la PROTV diferenta dintre vise si visuri este cunoscuta.

Trimite un comentariu

sus