Skip to main content

Aristotel Căncescu a cedat una dintre licențele sale TV către un fost angajat. Căncescu dorește să predea treptat afacerile de media

 

aristotel canescu

Publicitate

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat în ședința de astăzi preluarea licenței audiovizuale a Mix 2 Brașov, deținută de Aristotel Căncescu șeful consiliului județean Brașov, de către o o nouă societate. „Acționatul acestei firme dorește să predea treptat afacerile de media. A început cu această cesiune. Nu știu ce planuri are mai departe.”, a declarat în fața membrilor reprezentanta societății Canaris.

Astfel, postul de televiziune va trece de la Canaris SRL, la Necom Advertising, o societate ai cărei acționari sunt Florentin Cozmolici (95%) și Mihaela Nichita (5%).

De menționat că Florentin Cozmolici este un vechi angajat al grupului medie deținut de Aristotel Căncescu.

Onelina Pescaru, reprezentant Canaris SRL - Colegul meu dorește preluarea licenței audiovizuale, urmând ca proiectul editorial să meargă mai departe dacă dumneavoastră sunteți de acord.(...) Motivul cedării este acela că acționatul acestei firme dorește să predea treptat afacerile de media. A început cu această cesiune. Nu știu ce planuri are mai departe.

Florentin Cozmolici – Am lucrat și eu acolo 20 de ani (grupul Mix - n.r.). Dorim să ne și devoltăm plecând tot de la producțiile noastre. Cedarea este cu titlu gratuit

Solcitarea de cedare a licenței postului TV a fost aprobată de forul audiovizual cu șase voturi „pentru”: Lorand Turoș, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Christian Mititelu, Răsvan Popescu și Radu Călin Cristea. Florin Gabrea și Valentin Jucan au votat împotrivă.

Canaris SRL mai deține două licențe audiovizuale, Mix TV în Brașov și TVF Făgăraș și două licențe de radio: Super FM în Brașov și Predeal.

Aristotel Căncescu, șeful CJ Brașov, este urmărit penal, fiind suspectat că ar fi prejudiciat bugetul instituţiei pe care o conduce cu zeci de milioane de euro, atribuind contracte unor apropiaţi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu