Skip to main content

Conducerea SRTv a aprobat înfiinţarea unei "entităţi funcţionale" a TVR în Republica Moldova

 
TVR
TVR

TVRSocietatea Română de Televiziune (SRTv) va înfiinţa "o entitate funcţională" a Televiziunii Române pe teritoriul Republicii Moldova, pentru identificarea şi dezvoltarea ofertei de programe, cu scopul promovării "valorilor autentice, culturale şi ştiinţifice din societatea românească", scrie Mediafax.

Publicitate

O hotărâre în acest sens a fost luată recent de Consiliul de Administraţie (CA) al SRTv.

Astfel, CA al TVR a aprobat înfiinţarea unei entităţi funcţionale a SRTv pe teritoriul Republicii Moldova, denumit TVR - Studioul Chişinău (titlu de lucru), în vederea identificării şi dezvoltării ofertei de programe/produse TV, cu scopul de a promova valori autentice, culturale şi ştiinţifice din societatea românească.

Numărul de posturi aferente acestei entităţi funcţionale va fi stabilit printr-o altă hotărâre a Consiliului de Administraţie al SRTv.

Pe de altă parte, Societatea Română de Televiziune a anunţat, în prima parte a acestei luni, că vrea să cumpere servicii de producţie programe TV (ştiri, reportaje, interviuri, dezbateri etc.) de la Chişinău, din Republica Moldova. Aceste programe de ştiri, reportaje, interviuri şi dezbateri vor fi difuzate zilnic şi săptămânal, potrivit unui anunţ postat pe site-ul instituţiei şi semnat de Cristina Leorenţ, coordonatorul cu atribuţii de director al Departamentului TVR Internaţional.

SRTv a cumpărat, prin licitaţie deschisă, echipamente necesare transmisiei TVR în Republica Moldova.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adrian Adrian
    Intr-un final, ceva bun si din partea TVR. Pacat ca ne miscam asa greu, deja posturi rusesti sunt de 10 ori mai multe.

Trimite un comentariu

sus