Skip to main content

Fostele PR-iste de la Pro TV au renunţat la procesul cu postul de televiziune

 
Camelia Cavadia
Camelia Cavadia

Camelia Cavadia

Publicitate

Fostele angajate ale departamentului de PR din Pro TV, restructurate subit la începutul lunii mai, au renunţat să mai dea în judecată postul din Pache Protopopescu. Potrivit portalului instanţelor, Tribunalul Bucureşti „ia act la renunţarea la judecată”.

Nouă foste angajate al departamentului de PR din Pro TV au dat în judecată postul, pe 23 iunie, contestând decizia prin care au fost concediate. Acestea au chemat în judecată Pro TV SA, dar şi Business Personal Company şi Filmlance Agency 2000, pe care au fost angajate.

Cele nouă persoane sunt: Camelia Cavadia, Alina Sin, Livia Constanţa Martin, Nicoleta Alexa, Adela Marinescu, Ivona Nenu, Alina Nenu, Oana Mihalache şi Maria Ruxandra Gheordunescu.

Contactată de Paginademedia.ro, Camelia Cavadia, în prezent PR manager Antena 1, nu a comentat motivele pentru care a renunţat la procesul cu Pro TV.

Reamintim că întregul departament de PR al Pro TV, format din aproximativ 10 persoane, a fost restructurat abrupt, în luna mai, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI. Angajaţii departamentului au fost anunţaţi că trebuie să părăsească clădirea în 30 de minute, iar totul s-a întâmplat în prezenţa bodyguarzilor.

Pro TV se confruntă cu mai multe procese deschise de foşti angajaţi concediaţi.

Elena Petre, fost director executiv, se judecă pentru litigii de muncă, iar George Negrilă, fost cameraman şi director de imagine, reclamă în instanţă concedierea lui şi solicită despăgubiri. El acuză una din companii de falsificarea semnăturii.

Un alt proces în derulare este cel prin care Doina Gradea (fost şef al Pro TV Internaţional şi asistenta lui Adrian Sârbu în anii 90) contestă concedierea de la postul TV, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus