Skip to main content

Fostele PR-iste de la Pro TV au renunțat la procesul cu postul de televiziune

 

Camelia Cavadia

Publicitate

Fostele angajate ale departamentului de PR din Pro TV, restructurate subit la începutul lunii mai, au renunțat să mai dea în judecată postul din Pache Protopopescu. Potrivit portalului instanțelor, Tribunalul București „ia act la renunțarea la judecată”.

Nouă foste angajate al departamentului de PR din Pro TV au dat în judecată postul, pe 23 iunie, contestând decizia prin care au fost concediate. Acestea au chemat în judecată Pro TV SA, dar și Business Personal Company și Filmlance Agency 2000, pe care au fost angajate.

Cele nouă persoane sunt: Camelia Cavadia, Alina Sin, Livia Constanța Martin, Nicoleta Alexa, Adela Marinescu, Ivona Nenu, Alina Nenu, Oana Mihalache și Maria Ruxandra Gheordunescu.

Contactată de Paginademedia.ro, Camelia Cavadia, în prezent PR manager Antena 1, nu a comentat motivele pentru care a renunțat la procesul cu Pro TV.

Reamintim că întregul departament de PR al Pro TV, format din aproximativ 10 persoane, a fost restructurat abrupt, în luna mai, după cum paginademedia.ro a anunțat AICI. Angajații departamentului au fost anunțați că trebuie să părăsească clădirea în 30 de minute, iar totul s-a întâmplat în prezența bodyguarzilor.

Pro TV se confruntă cu mai multe procese deschise de foști angajați concediați.

Elena Petre, fost director executiv, se judecă pentru litigii de muncă, iar George Negrilă, fost cameraman și director de imagine, reclamă în instanță concedierea lui și solicită despăgubiri. El acuză una din companii de falsificarea semnăturii.

Un alt proces în derulare este cel prin care Doina Gradea (fost șef al Pro TV Internațional și asistenta lui Adrian Sârbu în anii 90) contestă concedierea de la postul TV, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu