Skip to main content

Fostul redactor-șef Business Standard și-a lansat un site despre piața tranzacțiilor

 

adrian mirsanu

Publicitate

Adrian Mîrșanu, fost redactor-șef al cotidianului Business Standard (până în vara lui 2009) și ex redactor șef Intact Interactive (până în 20012), a lansat un site cu informații, interviuri, analize și opinii dedicate pieței tranzacțiilor.

Site-ul mîrșanu.ro se concentrează pe informații legate de fuziuni și achiziții, finanțări și tranzacții pe piețele de capital.

Potrivit prezentării site-ului, mîrșanu.ro se adreseaza antreprenorilor, proprietarilor de afaceri, investitorilor, executivi din companii, interesați de cine cumpără, cine vinde, la ce prețsi cum sunt evaluate companiile în tranzacții, precum și unei audiențe specializate aparținând comunității de profesioniști de pe piața tranzacțiilor – avocați, bancheri comerciali, bancheri de investiții, consultanți și manageri de fonduri de investiții.

Mîrșanu a condus ziarul Business Standard până în iulie 2009. Ziarul a fost închis la sfârșitul lui 2009). În anii 2011-2012, a fost redactor-șef Intact Interactive.

Carte de vizită: 

  • 1998 Licențiat în Drept al Universității din Craiova
  • 2000 – 2001 Redactor Informații Externe la Agenția Națională de Presă AGERPRES (ex- ROMPRES)
  • 2001 – 2007 Redactor, Senior Editor, Redactor - Șef Adjunct Ziarul Financiar, cotidian editat de Mediafax Group (ex-Publimedia International)
  • 2007 – iulie 2009 Redactor - Șef Business Standard, cotidian editat de Realitatea – Cațavencu
  • 2011 – 2012 Redactor - Șef Intact Interactive, parte a Intact Media Group
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu