Skip to main content

Hell's Kitchen va avea un nou sezon. Antena 1 a lansat înscrierile

 

hell s kitchen
Show-ul de cooking produs de Mona Segall la Antena 1 se pregătește pentru un nou sezon. Antena 1 a lansat recent înscrierile pentru cel de-al doilea sezon de Hell's Kitchen.

Publicitate

Doritorii se pot înscrie pe site-ul Antenei 1 la emisiunea care îi are în centru pe foștii masterchefi Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Formatul  Hell's Kitchen a fost achiziționat de Antena 1 în vara acestui an. La momentul respectiv, în cadrul show-ului au fost cooptații și cei trei jurați de la MasterChef-ul de pe Pro TV Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Show-ul a avut parte de investiții serioase într-un decor de peste 1500 de metri pătrați, în care este inclus și un restaurant cu o capacitate de 100 de persoane, două bucătării și casa în care stau concurenții.

Marele premiu pentru sezonul care este în desfășurare se ridică la 80.000 de euro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Problema la Antena 1 e ca dau multi bani si emisiunile nu sunt de calitate. Pot continua asa scump, dar asta nu inseamna ca va creste calitatea.
 • Nu inteleg de ce trebuie sa existe aceasta clasificare postacii pro sau antenistii ? De ce daca cineva are o parere buna despre PRO TV automat e catalogat postac protevist si anti Antena 1 ? Si invers ?
  Draga K, care e calea mai grea cu show-uri de calitate si mai scumpe aleasa de Antena ? Toate show-urile Antenei 1 au corespondent la PRO TV. De ce cele de la Pro TV nu sunt de calitate sau sunt ieftine, ca nu inteleg ?
  Niciodata Antena nu va avea filmele de la Pro TV cu mici exceptii. De ce ? Pentru ca actionarul majoritar al PRO-ului este Time Warner. Pro TV achizitioneaza filmele de pe alta pozitie fata de altii. E simplu, nu-i asa.
 • din pacate pt noi ? adica pe siteul asta nu ai voie sa ai alta opinie decat cea a postacilor protv, altminteri esti de-al lor, deci platit ? si spune asta unul dintre cei care inunda siteul cu mesaje pro-protv mai ceva ca rugaciunile la sfintele moaste ? eu am spus doar atat: poti incerca ceva de calitate si scump ori poti merge pe ieftin si prost, pt ca asta prinde. antenistii au ales calea mai grea, poate vor pierde, pierd deja, dar eu cred ca e bine ca nu renunta doar pt ca romanului ii place la nebunie "ochiul soacrei," ''maruta'' ,''acces'' nsau cine stie ce film cu smardoiala.
 • Amice,
  Cofetarul alexandrescu te-ar felicita pentru aceasta gandire. dar el nu-i om de media si nici la afaceri nu se prea pricepe. Din pacate pentru voi, in lumea reala lucrurile nu stau asa. Daca vor continua cu aceste show-uri scumpe, a caror audienta este in scadere de la o zi la alta, peste 2 ani televiziunea va fi falita. PRO Tv, cu cea mai mare audienta, cele mai mari venituri din publicitate+taxe de la cablisti si nu au facut fata cu acest model de business, de ce crezi ca ar face-o A1?
 • cred ca intr-un fel este o mutare corecta. nu e bine sa te dai batut dupa primul esec. as zice ca si "dansez" ar trebui sa aiba un nou sezon, calea pe care a apucat antena este buna. te poti da batut si te intorci la emisiuni ieftine sau poti sa mergi pe drumul asta, costisitor, dar de calitate. incet-incet isi va face o baza de telespectatori ,vor progresa. ar fi usor pt ei sa mearga pe linia "ochiul soacrei", filme cu van damme si ar scoate audienta ieftin. dar este bine sa mearga pe investitii si cred ca in timp, rezultatele se vor vedea.

Trimite un comentariu