Skip to main content

IAA şi Ziarul Financiar organizează Ziua Publicităţii

 
Mihai Barsan
Mihai Barsan

Mihai BarsanSub sloganul „Publicitatea creşte România”, IAA România, alături de Ziarul Financiar, organizează pe 29 octombrie Ziua Publicităţii, manifestare care îşi propune să aducă în atenţia tuturor actorilor din piaţă, de la profesionişti din industria de marketing şi comunicare, până la autorităţile din instituţiile publice, rezultatele studiului „Publicitatea, Motor de Crestere Economica in Romania”, realizat de Deloitte, în perioada mai-septembrie 2014.

Publicitate

"Materialul surprinde modul în care industria de marketing şi comunicare contribuie direct la dezvoltarea economiei naţionale. În acelaşi timp, este reflectată şi opinia factorilor de decizie din companiile româneşti şi internaţionale active pe piaţa locală cu privire la importanţa publicităţii ca mijloc de comunicare şi informare în societate", potrivit unui comunicat de presă al IAA.

De Ziua Publicitatii, pe lângă prezentarea în detaliu a rezultatelor studiului, IAA Romania va organiza mese rotunde pe teme legate de impactul publicităţii asupra diverselor domenii de interes, interviuri şi prezentări ale unora dintre cei mai importanţi lideri din mediul de afaceri autohton.

„Dorim să ne facem un obicei din a veni anual în faţa industriei şi a autorităţilor interesate pentru a prezenta şi discuta, în detaliu, modul în care industria de marketing şi comunicare contribuie la dezvoltarea economiei şi a societăţii. Vorbim despre un eveniment de referinţă, unic în peisajul local, ce va creşte de la an la an şi va implica din ce în ce mai multe structuri şi asociaţii ale industriei. Pentru această primă ediţie, ne propunem să aducem în atenţia publicului efectele pozitive pe care industria de marketing şi comunicare le generează în economia locală”, a declarat Mihai Bârsan, Preşedinte IAA România.

Ziua Publicităţii va avea loc pe 29 octombrie 2014, la Marriott Grand Hotel, începând cu orele 09:30.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus