Skip to main content

Liana Stanciu va realiza o nouă emisiune la TVR2

 
Liana Stanciu
Liana Stanciu

Liana Stanciu Liana Stanciu va realiza, din acest weekend, o nouă emisiune la TVR 2, „Arte, carte şi capricii” .

Publicitate

Cea mai nouă emisiune de la TVR 2 îşi propune să "înlocuiască scandalul, violenţa şi senzaţionalul serilor de la tv", potrivit unui comunicat al postului public.

Arte, carte şi capricii” este un magazin cultural urban care, din această toamnă, promovează şi reflectă viaţa artistică şi culturală din Bucureşti şi din ţară.

În fiecare ediţie, invitaţii Lianei Stanciu sunt principalii protagonişti ai celor mai importante şi recente evenimente culturale.

„Arte, carte şi capricii” este un magazin dinamic, divers şi interesant, puternic informativ, cu reportaje şi ştiri din lumea culturală, cu teme în dezbatere împreună cu invitaţi săptămânali, precum şi cu cele mai neaşteptate propuneri pentru petrecerea timpului liber.

Din sumarul primei ediţii amintim doar câteva subiecte pe care le va aborda Liana Stanciu:

 • Primul este legat de faptul că, recent, elevii şi-au regăsit locurile în banci, acolo unde au de învâţat şi o materie care de-a lungul timpului a iscat controverse puternice. Este vorba de Religie, iar pe această temă va fi difuzat un reportaj semnat de Tudor Călin Zarojanu, ce va fi urmat de o dezbatere la care sunt invitati Remus Cernea şi Luigi Bambula.
 • Tot în această ediţie, puteţi urmări un interviu în exclusivitate cu Ruxandra Donose, una din cele mai sensibile voci ale scenei lirice româneşti.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • care colaboratori externi? cand ne dadeau afara ca sa ramana pilele lor asta era, nici mai mult nici mai putin, purtatoarea de cuvant a sindicatului reprezentativ spus tv, sindicatul ala care i-a dat in scris lui saftoiu ca evaluarile profesionale nu conteaza si ca poate face ce vrea cu noi. ia bani de ani de zile de la tv, fara sa faca ceva, nu-i colaboratoare. un cuvant n-a scos atunci, era muta ca o rata leseasca. sper sa si-o ia drept in mecla!
 • hai ca ma faci sa rad. in tvr toti fac "cultura". si bertzi si stanciu si marciuc si cam toti expiratii.
 • Bravo Stelian Tanase!!!Bravo TVR!!!!Suntem satui de emisiuni manelizate si imbecile de la canalele private.
 • Liana e angajat TVR. Nu stiu ce a facut pana acum, ca de "evaluare" a scapat ca activist sindical.
  Oricum in emisiune vom vedea "principalii protagonisti...". Ce-i drept, e emisiune de cultura, nu de limba romana.
 • Pentru EXTERNI are si-s masurati in euro.
  Pentru angajatii televiziunii au ramas aceleasi salarii de prin 2006!
  RUSINE domn' Tanase!

Trimite un comentariu

sus