Skip to main content

Lili Sandu și Victor Slav, coprezentatori la "Dansează printre stele", alături de Horia Brenciu

 

Lili Sandu și Victor SlavPrezentatorului "Dansează printre stele" Horia Brenciu i se alătură coprezentatorii Lili Sandu și Victor Slav.

Publicitate

Cel mai nou show de dans de la Antena 1 va debuta duminică, de la 20.30.

Cele 12 perechi intrate în competiție se vor lupta pentru premiul de 50.000 de euro pus la bătaie în această competiție.

Fiecare echipă va dansa un singur stil de dans în prima ediție a emisiunii, iar telespectatorii vor urmări reprezentații de vals, cha cha și tango argentinian puse în scenă.

Juriul emisiunii "Dansează printre stele este format din Mihai Petre (ex-ProTV, Danseaz pentru tine), Jojo și Igor Munteanu.

Cele 12 echipe care râvnesc la premiul de 50.000 de euro

Alina Eremia și Iuri Ribac, Alina Pușcaș și Bogdan Boantă, Cosmina Păsărin și Bruce, Diana Munteanu Niculescu și Ștefan Ciubotaru, Raluka și Lilian Cărăuș, Sandra Izbașa și Petrișor Ruge, Cosmin Seleși și Maria Popescu, Mihai Ristea și Luiza Comșa, Muneer și Stela Domnițanu, Nicolai Tand și Elena Andreianu, Speak și Cocuța și Vladimir Drăghia și Elena Voscoboinic sunt cele 12 perechi care „Dansează printre stele”.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • credea dra lili sandu ca umbla cainii cu covrigi in coada la hollywood si daca o pozeaza paparazzi cu vreun rapper obscur, sigur va rupe cetatea filmului in doua. hai acasa soro, ca macar aici inca isi mai aduce lumea aminte de tine.
    cat despre show, probabil are un buget urias cu trei prezentatori, trei judecatori, 12 perechi de dansatori, band, decoruri, costume etc. madam steven segall este pregatita sa ii bage si pe antenisti a imprumutiri masive in banci ca sa reziste fanteziilor ei. daca o mai luau si pe mama telenovelelor ruxandra ion, bagau trustul in faliment, ca aceste doua doamne nu stiu sa produca simplu si eficient ,ci doar faraonic si in pierdere.
    altminteri, vine protv cu vreun film la a zecea reluare si isi adjudeca locul intai, iar melteanul telespectator roman se bucura ca i-a tras-o protv-ul lui voiculescu, de parca il doare undeva pe voiculescu. daca la finalul anului ii vin dividendele, poate fi si pe locul trei. pt el importanta este antena 3.
    usor, usor, o sa realizeze si antena 1 ca nu are rost sa investeasca in productii proprii si o sa scada valoarea divertismentului, pt ca nu ai cu cine. da romanului un film cu vand damme la a "doispea" redifuzare si un meci din uefa league ,ca va ragaii fericit. se vor prinde si ei, dar mai intai ii baga mona in faliment cu cheltuielile ei...

Trimite un comentariu