Skip to main content

Mihai Gâdea, anchetat de Autoritatea Naţională de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal pentru că ar fi strâns semnături să candideze la prezidenţiale

 
mihai gadea
mihai gadea

mihai gadeaDirectorul Antenei 3, Mihai Gâdea, a spus, ieri, că la adresa lui s-a făcut o plângere penală, în care se spunea că el a strâns date pentru a candida la prezidenţiale şi ar fi făcut lucrurile ilegale cu aceste informaţii, relatează antena3.ro.

Publicitate

"În urmă cu ceva timp am primit o adresă în care mi se punea în vedere că trebuie să pun la dispoziţie intrarea în instituţie şi documente. Adresa era de la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal.

Astăzi (luni - n.r.) au venit un domn şi o doamnă, care s-au comportat impecabil, dar care aveau de rezolvat o problemă. La adresa mea s-a făcut o plângere... Au primit o plângere în care se spunea că eu am strâns date pentru a candida la Preşedinţie şi am făcut lucruri ilegale cu ele", a spus Mihai Gâdea, ieri, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Mihai Gâdea a precizat că el nu a intenţionat să candideze la alegerile prezidenţiale şi nici nu a făcut tabelele respective pentru strângerea de semnături.

"Am văzut, de exemplu, că a fost distribuit un tabel pentru strângeri de semnături, pentru susţinerea candidaturii mele la Preşedinţie. Asta ar fi presuspus că eu sau cineva din proximitatea mea am făcut acest lucru", a adăugat Mihai Gâdea.

Tabelul a fost distribuit când Antena 3 a făcut plimbarea de la Cotroceni.

"Cu o seară în urmă, colonelul acoperit a făcut o emisiune întreagă despre cum voi candida eu la Preşedinţie", a amintit Mihai Gâdea despre declaraţiile lui Robert Turcescu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus