Skip to main content

"Norocul îţi bate la uşă", emisiunea lui Mihai Călin, debutează mâine la Kanal D. Cu cine se bate?

 
Mihai Calin
Mihai Calin

Mihai CalinMihai Călin revine mâine pe micile ecrane cu o nouă emisiune de cultură generală, „Norocul îţi bate la uşă“, care va debuta la Kanal D, începând cu ora 21.30.

Publicitate

Consacrat în televiziune cu show-ul de cultură generală „Ştii şi câştigi“, difuzat cu ani în urmă de Pro TV, actorul îi provoacă acum pe români să câştige sume importante de bani în schimbul răspunsurilor corecte la întrebări de cultură generală, dar şi cu riscul de apierde obiecte din casă.

Mihai Călin: 

„Mergem acasă la oameni care acceptă, după un test rapid pe stradă, să intre în jocul nostru. Întrebările nu sunt foarte dificile şi multe dintre ele au legătură cu situaţii comune de viaţă. Răspunsurile par la prima vedere banale, dar reuşesc să pună în dificultate concurenţii tocmai din acest motiv. Tensiunea în casă e uriaşă, participă câte o echipă formată din membrii familiei sau prietenii acestora, de cele mai multe ori se iscă şi conflicte între ei, dar cu toţii vor să câştige şi să demonstreze că ştiu să răspundă la întrebări. Participanţii pot miza pe obiecte din casă, iar situaţia aceasta creşte foarte mult tensiunea în rândul echipei“, a declarat Mihai Călin, prezentatorul show-ului.

De numele lui Mihai Calin se leaga show-uri cu audiente uriaşe, precum „Ştii şi câştigi“ (1996) şi „Roata norocului“ (1997), o activitate susţinută pe scena teatrului românesc şi zeci de roluri în seriale şi lungmetraje. În prezent, actorul poate fi văzut pe marile ecrane în producţiile „America, venim!“ şi „Q.E.D“.

Emisiunea de cultură generală se bate cu "Te cunosc de undeva" şi filmul de pe Pro

  • Pro TV va difuza filmul de aventuri "Conan"
  • Antena 1 are programată emisiunea "Te cunosc de undeva"
  • Prima TV va difuza filmul american de acţiune "Să moară Romeo"
  • TVR 1 are în program emisiunea electorală "Preşedinte pentru România".
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

Trimite un comentariu

sus