Skip to main content

Pe lângă mesajele "evitaţi excesul de sare, zahăr şi grăsimi", Procurorul general vrea spoturi TV pentru apărarea justiţiei

 
CSM
CSM

CSMProcurorul general al României a declarat că în plenul CSM s-a discutat astăzi despre apărarea independenţei justiţiei, el afirmând că "acest instrument prevăzut de lege (sesizarea Inspectiei Judiciare, n.r.) este ineficient", scrie HotNews.ro.

Publicitate

Intrebat ce instrumente propune, Tiberiu Niţu a răspuns ca se gandeste la "un spot prin care ar trebui să educăm populaţia că Justitia este una dintre cele mai importante instituţii ale statului şi trebuie apărată de fiecare cetăţean în parte".

La inceputul sedintei, vicepresedintele CSM Gheorghe Muscalu a propus ca Inspectia Judiciara sa fie sesizata si in cazul afirmatiilor lui Varujan Vosganian, care a aratat miercuri, intr-o emisiune televizata, referitor la condamnarea lui Sorin Rosca Stanescu, ca "un procuror cere, un procuror judeca... Curtea de Apel e de fapt o prelungire a celor care acuza. E un fel de pluton de executie... Inalta Curte este cazul cel mai explicit".

"Eu nu gasesc o vinovatie nici postului de televiziune, nici presei, caci acesta este rolul lor, sa informeze opinia publica, dar ca om politic, ca parlamentar, nu poti sa vii sa spui ca meseria de procuror este ceva jos de tot si ca tot ce este rau in aceasta societate se intampla din cauza unui procuror", a spus procurorul Gheorghe Muscalu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    Cum au stat aseara in audiente cei de la STC si reluarea X Factor?

Trimite un comentariu

sus