Skip to main content

Sloganul lui Ponta „mândri că suntem români”, folosit în clipul de promovare de pe TVR al unui festival din Vrancea. TVR: Nu suntem responsabili de conţinutul spoturilor

 
Screen shot 2014-10-20 at 4.19.16 PM
Screen shot 2014-10-20 at 4.19.16 PM

Screen shot 2014-10-20 at 4.19.16 PM

Publicitate

VIDEO. Televiziunea Română difuzează în această perioadă un spot de promovare a festivalului vinului din Vrancea "Bachus"care conţine sloganul de campanie al prezidenţiabilului Victor Ponta "Mândri că suntem români".

Spotul a fost difuzat în weekend de câteva ori, în calupurile pubicitare comerciale, nu în cele electorale.

Spotul de promovare a început să fie difuzat de TVR 1 începând de sâmbătă (18 octombrie). Potrivit agenţiei de monitorizare Alfa Cont, consultată de Paginademedia.ro, reclama a fost difuzată sâmbătă de şase ori.

Reprezentanţii TVR au declarat pentru Paginademedia.ro că postul public "este responsabila de continutul editorial al programelor sale, nu si de continutul spoturilor publicitare, in masura in care acestea respecta reglementarile CNA".

Poziţia TVR:

"Festivalul International al Vinului din Vrancea (Bachus) este o competitie a celor mai bune vinuri si un eveniment cultural organizat in zona Vrancea, cea mai importanta podgorie viticola din Romania. Conform contractelor incheiate cu clientii sai, TVR difuzeaza spoturile publicitare solicitate, conform termenilor agreati. TVR este responsabila de continutul editorial al programelor sale, nu si de continutul spoturilor publicitare, in masura in care acestea respecta reglementarile CNA.

Sintagma care incheie spotul in cauza - una utilizata, de altfel, in numeroase ocazii de-a lungul timpului - face parte din conceptul de creatie a acestuia, pentru care TVR nu are nicio responsabilitate."

Ce este festivalul Vinului?

Potrivit ziarului Adevărul, Festivalul Internaţional al Viei şi Vinului „Bachus 2014” va avea loc în perioada 23-26 octombrie iar unul dintre invitaţi la eveniment ar putea fi chiar premierul Victor Ponta, canndidat la alegerile prezidenţiale 2014.

Cotidianul Adevărul mai scrie că acest eveniment este organizat cu bani publici, iar pentru festivalul "Bachus" autorităţile judeţene scot din buget peste un milion de lei.

Akcent, Andreea Balan, Mandinga, Voltaj, Oana Radu, Ţociu si Palade, Fly Project, Guess Who, Anda Adam, Lora, Puya, Paula Seling si Al Bano sunt cei care le vor cânta vrâncenilor în cele patru zile de festival.

https://www.youtube.com/watch?v=ClKWp8uahcE&feature=youtu.be

Citeste mai mult: adev.ro/ndotc1

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marius marius
    Sincer, nu vad in clip sloganul.
  • Livia Pila Livia Pila
    Tanase nu e responsabil de nimic. Fura ca-n codru, baga banii TVR in buzunarul amicilor lui. Oare nu il poate opri nimeni pe acest iresponsabil penal? La ocna cu tine, Tanase!

Trimite un comentariu

sus