Skip to main content

Superliga indiană de fotbal se va vedea la Eurosport. Adrian Mutu va juca în echipa lui Salman Khan

 
Mutu
Mutu

MutuCanalul Eurosport a achiziţionat drepturile pentru prima ediţie a Super Ligii Indiene de fotbal, o competiţie care îşi propune să crească notoriteatea acestui sport în India. Internaţionali precum David Trezeguet, Nicolas Anelka şi Alessandro del Piero sunt implicaţi. Românul Adrian Mutu ar urma să joace în echipa patronată de actorul Salman Khan.

Publicitate

16 partide din cadrul sezonului inaugural vor fi transmise în direct pe Eurosport 2 în perioada 12 octombrie – 20 decembrie (când este finala).

Foşti jucători profesionişti, printre care David Trezeguet (Franţa), David James (Anglia), Nicolas Anelka (Franţa) şi Freddie Ljungberg (Suedia), vor lua parte la eveniment, ce are ca scop creşterea notorietăţii fotbalului în India.

Potrivit ProSport, şi românul  Adrian Mutu va evolua în competiţia din India. El al urma să joace la Pune City, unde este acţionar actorul Salman Khan.

Competiţia, promovată în parteneriat cu IMG Reliance şi Star India, cuprinde opt echipe. Fiecare are un jucător străin care să fi participat la un campionat european sau mondial. Internaţionalii cunoscuţi şi echipele unde vor evolua:

  • Nicolas Anelka (Franţa), Freddie Ljungberg (Suedia) – Mumbai City FC
  • David Trezeguet (Franţa) – FC Pune City
  • David James (Anglia) – Kerala Blasters FC
  • Alessandro Del Piero (Italia), Kristof van Hout (Belgia) – Delhi Dynamos FC
  • Robert Pirès (Franţa) – FC Goa
  • Marco Materazzi (Italia), Elano Blumer (Brazilia), Mikaël Silvestre (Franţa) – Chennaiyin FC
  • Luis Garcia (Spania) – Atletico de Kolkata
  • Joan Capdevila (Spania) – Northeast United FC

Partida inaugurală din Super Liga Indiană se va disputa pe Salt Lake Stadium (Calcutta), duminică, 12 octombrie. Meciul va fi transmis în direct pe Eurosport 2 de la ora 16:30.

  • Atletico de Kolkata vs. Mumbai City FC
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Geo Anti Limonada Geo Anti Limonada
    @danutu : duminica NICIODATA nu a inceput un meci din Bundesliga , aia e ora obisnuita de sambata... Duminica se joaca un meci de la 15,30 si ultimul meci al etapei de la 18.30 !
    Mai bine ai intreba cand vom avea comentatori PROFESIONISTI la Bundesliga si Premier League deoarece este o BATAIE DE JOC si NESIMTIRE ce se intampla acum ; cristi petre , un gargaragiu ordinar impreuna cu mascariciul gradinescu, ranjesc si fac glumite de bodega la meciuri, dincolo ,la Premier League, bogdan nevel si ioan viorel sunt o CATASTROFA !!! De ce nu sunt adusi un Dragos Bocanaciu, de pilda sau fostii comentatori Sport 1, ce se inchide acum, din pacate , nu inteleg....Daca acesti indivizi considera ca a comenta un meci important din Europa inseamna sa te SCALAMBAI si sa faci glumite jenante, sa vorbesti cate-n luna si in stele, mai putin despre meciul in sine, demonstreaza gradul de MEDIOCRITATE al televiziunilor de sport de la noi...
  • Adi Adi
    Avaramutu!
  • bogdan bogdan
    duminica nu e meci din bundesliga fiindca joaca Germania
  • geo geo
    Week-endul asta este "liber" in Bundesliga ptr ca joaca "nationala" - sunt meciurile inter-tari - dar vor fi alte week-enduri...cind vor sacrifica meciuri din Premier League ori din Bundesliga - si asa nu au exclusivitate pentru Premier League si pierdem pe etapa cel putin un meci de calitate. Eu cred ca sponsorii Super Ligii Indiene de fotbal platesc Eurosportul pentru a prelua aceasta "competitie"...
  • dănuţu dănuţu
    şi cu meciul din bundesliga de duminica de la 16:30 ce facem? mare greşeală face eurosportul cu rahatul ăsta de campionat unde joacă toţi tătăicii.
  • geo geo
    Chiar nu ne intereseaza fotbalul indian, cel japonez sau cel australian.
    Nu inteleg de ce Eurosport insista cu aceste campionate "exotice" care nu aduc audienta in Europa...

Trimite un comentariu

sus