Skip to main content

Televiziunea care a dus-o pe șefa CNA la DNA vrea retragerea licenței

 

logo Giga TVDupă ce a adus CNA în vizorul DNA-ului, Giga TV vrea să se închidă. Societatea Sonic Media a cerut Consiliului Național al Audiovizualului retragerea licenței audiovizuale.

Publicitate

Solicitarea urmează să fie discutată în ședința de mâine, 15 octombrie, a Consiliului Național al Audiovizualului.

Giga TV a primit licență în mai 2012, fiind controlat de primarul Gheorghe Ștefan Pinalti din Piatra Neamț. Un an mai târziu, în luna septembrie, Consiliul Național al Audiovizualului a decis să-i retragă licența deoarece a avut emisia oprită mai mult de 90 de ore. O lună mai târziu, postul și-a primit înapoi licența, dar a „debutat” cu o pauză de 90 de zile.

Cazul reacordării licenței Giga TV i-a adus în fața DNA pe Viorel Hrebenciu, senator PSD, Gheorghe Ștefan, dar și pe președintele CNA, Laura Georgescu, și pe Narcisa Iorga, fost membru CNA (detalii, AICI și AICI). Cei patru sunt în prezent urmăriți penal în acest caz.

Procurorii DNA spun că Hrebenciu ar fi intervenit, la rugămintea lui Gheorghe Ștefan, pe lângă Laura Georgescu, președintele CNA, pentru ca Giga să-și recupereze licența. Șefa CNA este urmărită penal pentru abuz în serviciu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu