Skip to main content

TVR şi Iuliana Tudor, joacă de PR neinspirată, cu două comunicate: uite preşedinţii, nu sunt preşedinţii. Băsescu şi Iliescu nu vin, de fapt, în emisiune

 
Iuliana Tudor
Iuliana Tudor

Iuliana Tudor

Publicitate

Postul public TVR 1 şi Iuliana Tudor au ales o mod neinspirat de a-şi promova prima ediţie a emisiunii O dată-n viaţă. În primă fază, TVR a trimis un comunicat în care spunea clar că trei preşedinţi vor veni la emisiunea prezentată de Iuliana Tudor: Traian Băsescu, Emil Constantinescu şi Ion Iliescu.

Câteva ore mai târziu, TVR a revenit cu un nou comunicat, care spună că în “Seara preşedinţilor” Traian Băsescu, Ion Iliescu şi Emil Constantinescu vor fi “jucaţi” de Divertişi, nu vor fi personal în platou. Ideea de promovare a venit de la realizatoarea Iuliana Tudor.

Ce spunea primul comunicat al TVR:

Prima ediţie O dată-n viaţă din acest sezon şi prima zi a campaniei electorale aduc în platoul TVR 1 trei figuri marcante ale vieţii politice: Ion Iliescu, Emil Constantinescu şi Traian Băsescu.

Iuliana Tudor a ales ca în prima ediţie a noului sezon să invite trei concurenţi cu renume: Traian Băsescu, Emil Constantinescu şi Ion Iliescu îşi vor arăta priceperea şi talentul într-ale folclorului.

Ce aflăm din al doilea comunicat, de fapt:

“În prima ediţie O dată-n viaţă din acest sezon, difuzată la TVR 1 şi TVR + pe 3 octombrie, de la ora 21.00, cei trei preşedinţi - Ion Iliescu, Emil Constantinescu şi Traian Băsescu – vor fi interpretaţi de Cristian Greţcu, Doru Antonesi şi Marius Aciu.”

Iată cele două comunicate, integral:

Primul comunicat:

„Seara preşedinţilor” la O dată-n viaţă

Campania electorală invadează divertismentul: prima ediţie O dată-n viaţă din acest sezon şi prima zi a campaniei electorale aduc în platoul TVR 1 trei figuri marcante ale vieţii politice: Ion Iliescu, Emil Constantinescu şi Traian Băsescu. Emisiunea se difuzează în direct vineri, 3 octombrie, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.

Seară istorică la O dată-n viaţă! Iuliana Tudor a ales ca în prima ediţie a noului sezon să invite trei concurenţi cu renume: Traian Băsescu, Emil Constantinescu şi Ion Iliescu îşi vor arăta priceperea şi talentul într-ale folclorului. O confruntare trăită o dată-n viaţă, un show ce începe în forţă, cu cântec, joc şi voie bună, cum le stă bine românilor. Emisiunea poate fi urmărită vineri seară, de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+, unde pot fi vizionate, de altfel, toate ediţiile anterioare ale celui mai popular show al Televiziunii Române.

Tot în prima ediţie O dată-n viaţă, telespectatorii au ocazia să întâlnească o mare vedetă internaţională. Vaya con Dios intră, vineri seară, în hora românească, jucând şi simţind româneşte, pe ritmurile muzicii noastre populare, dar şi cântând live unul dintre şlagărele propriului repertoriu, acompaniată de inconfundabila Orchestră a Lăutarilor din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros.

Al doilea comunicat:

Cine sunt „preşedinţii” de la O dată-n viaţă?

În prima ediţie O dată-n viaţă din acest sezon, difuzată la TVR 1 şi TVR + pe 3 octombrie, de la ora 21.00, cei trei preşedinţi - Ion Iliescu, Emil Constantinescu şi Traian Băsescu – vor fi interpretaţi de Cristian Greţcu, Doru Antonesi şi Marius Aciu.

Invitaţii Iulianei Tudor de vineri seară au jucat cu succes rolurile celor trei preşedinţi în numeroase emisiuni pamflet şi de divertisment, iar în această seară fac „campanie electorală” la O dată-n viaţă, în stilul umoristic care i-a consacrat.

În aceeaşi ediţie, Vaya con Dios cântă şi dansează alături de români.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aura aura
    Livia Pila iar are pareri despre un domeniu pe care nu-l intelege. Nu si-a luat pastilutza ieri seara. Ne cerem scuze pentru ea.
  • nadia nitov nadia nitov
    rex- mi-e dor de vremurile cand puteam da like! :) ai mai multe de la mine! :)
  • rex rex
    cred ca e ilegal sa fii atat de prost, chiar si dupa standardele din TVR. tare de tot departamentul de PR si marketing...de vandut nu sunt capabili sa vanda, macar sa ingroape si ce a mai ramas...domnu Stelian Tanase , repede niste prime pt. mamaicile alea competente , eventual si cate un card de protocol, daca nu au deja...Competentelor, daca ati lucra in privat, v-ar angaja doar la bancile alea de material seminal...pt. teasing...
  • bahmu bahmu
    Si pe Vaya con Dios cine o "dubleaza"...Loredana sau Antonia?
  • Alexandru Alexandru
    Si Pagina de Media e o, well, o pagină serioasă.
    Dar când am văzut că Iliescu, Constantinescu și Băsescu horesc împreună la, mă scuzați, Iuliana Tudor, am cautat confirmarea la Mediafax - "zilnic, a două sursă". Nu era.
    La Agerpress - "zilnic, a treia sursă". Nu era.
    Și am decis că PDM doar vrea să spargă o știre. O dată-n viață.
  • Livia Pila Livia Pila
    Domnuţe Obae, cind e vorba de Televiziunea lui Tanase Stelian trebuie sa verificati si daca TVR mai exista. Atit de jos a adus institutia din Calea Dorobanti acest nepriceput.
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Un comunicat al TVR, televiziune publică, serioasă, este o sursă de încredere. Până acum, nu a fost cazul să verificăm un comunicat.
    Sunt informații pe care TVR și le asumă, despre o emisiune la care, în general, vin oameni cu notorietate. Informații scrise într-un comunicat, nu venite "pe surse".
    Niciun canal serios nu se joacă în acest fel. E anti-PR. Ne gândeam că e o joacă dacă era vorba de Divertiși.
  • Alexandru Alexandru
    Ce vrea sa spună, de fapt, autorul aici?
    Că PDM a publicat instant o informație ca fiind newsworthy, fără a o confirma.
    De ce a făcut-o? Probabil pentru că sursa (PR TVR) e de încredere, și are un istoric serios.
    În loc să ciufulim reporterul PDM, nu mai bine mai scriem un articol ca sa aruncăm pisica și praf în ochi.
    PS: dacă nu venea corectura, de la aceeași sursă, mai deontologizam noi aici, acum? Eh, nimeni nu e perfect...

Trimite un comentariu

sus