Skip to main content

Un nou sezon Epic Show începe la Prima TV

 
Epic Show
Epic Show

Epic ShowDin 10 octombrie, începe un nou sezon Epic Show, la Prima TV. Emisiunea va fi difuzată în fiecare vineri, de la ora 23.00.

Publicitate

Pentru ca principalul eveniment al acestui an este rocada prezidenţială din noiembrie, o bună bucată a emisiunii îşi va îndrepta tunurile umoristice asupra candidaţilor la postul de preşedinte, potrivit unui comunicat al Prima TV.

În acest scop, cei patru Epici au înfiinţat rubrica"Mintea cea din urnă".

Tibi, Bob, Dragos şi Cucu au pregătit şi un mini-serial de confesiuni ale unor "Cocalari Anonimi", incursiuni pe tărîmul televiziunilor locale şi lecţii de limbă şi comportare specific romanească.

"În acest sezon, Epicii le vor lua la 'roast' pe toate acele vedete de carton plouat pe care le consideră nedemne de influenţa incredibilă pe care o au asupra maselor. Vor fi luaţi în vizor toţi cei care oferă exemple morale negative dar, mai ales, cei pe seama cărora se pot face cele mai multe glume", se mai spune în comunicatul de presă.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • RASU-PLANSU RASU-PLANSU
    Da' au fost plecati ? N-am sesizat. Foaie verde...
  • septi septi
    Pai e campanie electorala. Cautati o scuza sa iesiti de tot ? CNA interzice in campanie referirile la candidati si campanie electorala. Daca nu v-a spus nimeni, atentie, sa nu faceti o singura emisiune si sa luati si amenda. Ar fi pacat...
  • ion ion
    hai baietii! cam lung concediul la voi...

Trimite un comentariu

sus