Skip to main content

VIDEO. HBO va difuza un nou documentar românesc, coregizat de un fost copywriter

 
Omul pasare
Omul pasare

Omul pasareHBO va difuza pe 23 octombrie un nou documentar românesc, “Omul pasăre“, creat şi regizat de Alexandru Mavrodineanu şi coregizat de fostul copywriter Mihai Grecea.

Publicitate

Mihai Grecea, unul dintre regizorii documentarului produs de HBO, a lucrat aproape 13 ani în agenţii de publicitate din România în postura de copywriter (OFC/DMB&B, D’Arcy, McCann Erickson) şi director de creaţie şi partener co-fondator la Adviser | Chillimedia. În prezent el este fondatorul easyfilm.ro.

Despre noul documentar marca HBO

La vârsta de 78 de ani, “Mami” Mihăiţă Nicolae doreşte să câştige pentru a zecea oară campionatul naţional de planorism. Participarea lui va marca un record pentru aviaţie şi va însemna încă o victorie importantă în lupta sa cu timpul.

Nicolae “Mami” Mihaiţă este o legendă printre aviatorii români. La vârsta de 78 de ani, el este cel mai în vârstă pilot român care încă zboară. Toată lumea se întreabă de unde vine toată rezistenţa lui. Partea negativă a situaţiei este reprezentată de doctorul Virgil Baloescu, şeful Institutului Naţional de Medicină Aeronautică şi Spaţială, care ştie de vederea proastă a pilotului şi s-ar putea să nu-l mai lase să zboare. Cea mai gravă problemă cu care s-a confruntat în viaţă a fost accidentul lui Luci. Fiul său s-a prăbuşit în timpul unui antrenament cu deltaplanul şi este în scaunul cu rotile de 26 de ani. Zi după zi îşi vede fiul imobilizat şi este conştient de faptul că Luci nu-i va moşteni talentul. Cel mai probabil acesta este motivul pentru care Mami continuă să zboare cu asemenea încăpăţânare ca şi cum ar trebui să zboare pentru două persoane, pentru el şi pentru Luci.

https://www.youtube.com/watch?v=ldbLYBLcHlQ

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus