Skip to main content

VIDEO. Magicianul Dynamo, adus de Discovery la București. Câteva trucuri în fața ziariștilor

 

Screen shot 2014-10-10 at 1.15.32 PM

Publicitate

VIDEO. Magicianul Dynamo, care va avea emisiune din 20 octombrie la Discovery Channel, a făcut câteva trucuri în fața jurnaliștilor români.

Vedeta emisiunii “Dynamo si magia imposibilului“ care a dat și titlul show-ului de magie, Dynamo, a venit la București pentru 24 de ore, cu ocazia lansării noului sezon.

Înainte de alte detalii din grila Discovery, două numere prezentate azi la București:

Dynamo, Ed Stafford, Mike Brewer si Nik Wallenda revin în noua grilă a Discovery Channel

Noua grilă de programe a Discovery Channel conține atat sezoane noi ale unor seriale deja consacrate, precum Dynamo și magia imposibilului, Supravietuire extrema cu Ed Stafford și Mașini pe alese: in jurul lumii, cat și programe in premiera absoluta precum Trucurile mintii, Conectati in salbaticie, Eroii de langa noi sau live-ul Nik Wallenda deasupra orasului Chicago intr-o combinatie de genuri precum magie, supravietuire si auto.

Printre premierele Discovery Channel pe care le pot urmari telespectatorii in intervalul octombrie - decembrie, se numara urmatoarele emisiuni:

Dynamo și magia imposibilului (sezonul 4) – din 20 octombrie, în fiecare luni, de la ora 22.00

În acest sezon, telespectatorii îl urmează pe Dynamo în călătoriile sale prin L.A., San Francisco şi Paris şi, pentru prima dată, chiar în India, înainte de a se îndrepta spre Londra şi a reveni în nordul Angliei, unde a început totul.

In 2011, Dynamo a devenit membru al organizației The Magic Circle, iar in 2012 fost ridicat la rangul de Associate of the Inner Magic Circle, in calitate de Silver Star for Performance.

Conectați în sălbăticie – din 5 octombrie, în fiecare duminică, de la ora 21.00

În acest program, doi specialiști în supraviețuire, firi total opuse, rezistă timp de 21 de zile într-unul dintre cele mai dificile medii de pe planetă, legați între ei cu un cablu de oțel de 2 metri, înfășurat în jurul taliei.

Maşini pe alese: în jurul lumii – din 5 octombrie, în fiecare duminică, de la ora 19.00

Mike Brewer, expert în automobile, explorează cultura și bizareriile pieței internaționale de mașini la mâna a doua.

Bolizi și tipi solizi – din 19 octombrie, în fiecare duminică, de la ora 19.00

Programul urmărește peripețiile echipei de la Christmas Automotive, mari iubitori de mașini și oameni foarte mari de felul lor. Băieții își văd de afacere căutând mașini abandonate, pe care alții le consideră moarte, dar pe care ei le readuc la viață.

Trucurile minții – din 24 octombrie, în fiecare vineri, de la ora 22.00

Mai mulți specialiști apelează la trucuri psihologice inteligente și tehnici uimitoare de manipulare a minții, abordând oameni obișnuiți care, fără să bănuiască nimic, ajung să facă lucruri pe care nu ar fi crezut vreodată că le pot face.

Live: Nik Wallenda deasupra orașului Chicago – duminică, 3 noiembrie, la ora 2:00

De această dată, Nik Wallenda se îndreaptă spre istoricul oraș Chicago, supranumit „Orașul Vânturilor”, pentru cel mai îndrăzneț și mai dificil număr de mers pe sârmă din cariera sa.

Cum se fabrică: Automobile de vis – din 3 noiembrie, de luni până vineri, de la ora 19.00

Supraviețuire extremă cu Ed Stafford – din 9 noiembrie, în fiecare duminică, de la ora 22.00

În primul episod al acestei noi serii, Ed încearcă să supraviețuiască singur în nordul Thailandei, iar episoadele următoare îl poartă prin sălbăticia din Rwanda sau în deșertul Sonoran din Arizona.

Eroii de lângă noi – din 18 noiembrie, în fiecare marți, de la ora 21.00

Fantom Works – din 22 noiembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu