Skip to main content

VIDEO. Mihaela Rădulescu i-a luat un interviu austriacului Felix Baumgartner, omul care a sărit din stratosferă

 
Felix-Baumgartner-1-e1414409009570
Felix-Baumgartner-1-e1414409009570

Felix-Baumgartner-1-e1414409009570Mihaela Rădulescu a realizat, în exclusivitate, un interviu cu Felix Baumgartner – omul care a sărit din stratosferă, stabilind recordul mondial de viteză în coborâre liberă şi primul om care a depăşit viteza sunetului, scrie TVmania.ro.

Publicitate

Un fragment din interviul realizat de Mihaela Rădulescu a fost difuzat la Ştirile Pro TV prezentate de Andreea Esca.

Noua membră a juriului „Românii au talent” deţine o colecţie bogată de interviuri şi întâlniri cu oameni care au intrat în istorie ca fiind cei mai buni din lume în domeniul lor, printre care Robert de Niro, Quentin Tarantino, Orhan Pamuk, Nadia Comăneci, Sebastian Loeb, Julio Iglesias sau Dan Brown.

Sportivul i-a vorbit plin de entuziasm Mihaelei despre saltul istoric cu care a intrat în categoria legendelor şi în cartea recordurilor, fiind primul om care a depăşit în cădere liberă viteza sunetului, despre saltul cu paraşuta executat de la cea mai mare înălţime sau balonul pilotat de un om, care a ajuns la cea mai mare distanţă faţă de Pământ, 39 km.

Felix este pilot comercial de elicopter, iar pe lângă celebrul salt el deţine încă alte 3 recorduri mondiale – a sărit de pe cele mai înalte construcţii din lume, a traversat Canalul Mânecii cu o aripă de carbon pe spate şi are cele mai spectaculoase base-jump-uri din lume. În intreviul acordat Mihaelei, el a vorbit deschis despre stilul său de viaţă, despre copilărie, despre familia simplă din care provine, dar şi despre subiecte sensibile, precum viaţa lui personală, femeile şi motivul pentru care nu e însurat până în momentul de faţă, la 45 de ani.

Felix Baumgartner a fost desemnat de CNN în top 5 cele mai interesante personalităţi ale anului 2012, când a făcut saltul, “Aventurierul anului” la “National Geographic”, premiul pentru cel mai bun sportiv extrem la Davos şi multe altele.

Atât Mihaela, cât şi Felix sunt ambasadori ai fundaţiei “Wings for Life” – fundaţie care se ocupă de finanţarea cercetării pentru găsirea unui tratament pentru cei cu afecţiuni ale măduvei spinării şi se implică activ în toate campaniile care au drept scop ajutarea oamenilor în scaun cu rotile.

Mihaela şi-a dorit foarte mult să realizeze acest interviu, făcând tot posibilul să devină realitate. Pentru documentare ea a mers la Salzburg – oraşul natal al lui Felix şi la muzeul ce are expusă capsula din care el a zburat în spaţiu, pentru a o vedea live.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • burningsnowflake burningsnowflake
    ha-ha-ha... domnul Baumgartner este tocmai FOST detinator de record.

Trimite un comentariu

sus