Skip to main content

Visuri la cheie debutează miercuri la Pro TV, în concurenţă directă cu Serviciul Român de Comedie şi Cronica Cârcotaşilor

 
Echipa Visuri la Cheie
Echipa Visuri la Cheie

Echipa Visuri la CheieVisuri la cheie, cel mai nou reality-show din grila Pro TV, se lansează miercuri, de la 2030, la concurenţă directă cu emisiunea de pe Antena 1 "Serviciul Român de Comedie - Fun Factory" şi Cronica Cârcotaşilor de la Prima TV.

Publicitate

Emisiunea va prezenta poveşti de viaţă ale unor oameni care s-au sacrificat pentru binele semenilor, dar cu care soarta nu a fost la fel de darnică, potrivit postului Pro TV. Fiecare caz prezintă tipologii diferite, de la artişti daţi uitării, la eroi de 11 ani sau oameni cu grave afecţiuni de sănătate. Dragoş Bucur şi echipa lui mobilizează comunitatea pentru a renova în timp record locuinţele acestora.

Dragoş Bucur:

„Visuri la Cheie este o emisiune pozitivă, cu multe emoţii, uneori şi adrenalină, care ajută oameni şi care aduce speranţă în viaţa acestora. Bucuria pe care o au în momentul în care văd noua locuinţă este descrisă de un singur cuvânt: minune. Toţi au senzaţia că se petrece o minune în adevăratul sens al cuvântului.”

Peste 200 de oameni sunt implicaţi în show, de la voluntari, echipe de constructori, echipe de arhitecţi, la designeri şi decoratori.

Cu cine se bate noua emisiune de pe Pro TV

  • Antena 1 are programat show-ul "Serviciul Român de Comedie - Fun Factory" (20.30 - 22.00)
  • Kanal D are în grilă serialul turcesc "Trădarea" (20.00 - 22.30)
  • Prima TV va difuza emisiunea "Cronica Cârcotaşilor" (20.30 - 22.30)
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

Trimite un comentariu

sus