Skip to main content

13 Noiembrie. Pro TV ar putea lansa o nouă emisiune în România. Postul a înregistrat la OSIM o nouă marcă

 
Pro TV
Pro TV

Pro TVO NOUĂ MARCĂ. Postul de televiziune Pro TV ar putea lansa o nouă emisiune în România, scrie DailyBusiness.ro.

Pro TV SA a depus pe 5 noiembrie o cerere la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) în vederea înregistrării mărcii "Fii de România", potrivit unor informaţii publicate ieri pe site-ul instituţiei.

Denumirea ar putea fi utilizată pentru un nou show de televiziune marca Pro TV.


Rămâne de văzut dacă OSIM va admite cererea postului din Pache Protopopescu şi la ce anume va fi folosită denumirea respectivă.
Pro TV ar putea lansa o nouă emisiune în România. Postul a înregistrat la OSIM o nouă marcă


SOLICITĂRI. Organizaţia ActiveWatch solicită Ministerului Afacerilor Interne şi Inspectoratului General de Poliţie să demareze o anchetă în regim de celeritate privind violenţele săvârşite de trei angajaţi ai Poliţiei din Centrul Vechi din Capitală (Secţia 10/ Poliţia Centrului Istoric) şi să aplice toate măsurile prevăzute de lege pentru sancţionarea celor responsabili de agresarea jurnalistului Ştefan Mako, de la Casa Jurnalistului, se arata in textul sesizarii formulate de ActiveWatch catre MAI, scrie HotNews.ro.
"Solicităm Ministerului Afacerilor Interne şi Inspectoratului General al Poliţiei Române să ne transmită rezultatele anchetei cu privire la acest caz deosebit de grav", spune ActiveWatch.
ActiveWatch sesizeaza Ministerul de Interne in cazul jurnalistului batut de politisti: Cerem sanctionarea politistilor abuzivi din Centrul istoric al Capitalei

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus