Skip to main content

„2 pentru România”, la Digi24, documentar despre Victor Ponta şi Klaus Iohannis

 
IOHANNIS_CAMPANIE
IOHANNIS_CAMPANIE

IOHANNIS_CAMPANIE

Publicitate

UPDATE. Documentarul a fost reprogramat pentru ora 22.00, fiind devansat de dezbaterea Ponta - Iohannis, ce va fi găzduită astăzi de B1 TV.

Digi24 va difuza miercuri, de la 22.00, un documentar despre cei doi candidaţi la prezidenţiale. Producţia „2 pentru România”, poară semnătura regizorului Florin Iepan, face portretul celor doi candidaţi la fotoliul de la Cotroceni.

Florin Iepan: „Pentru mine, şi probabil pentru milioane de români, atât Victor Ponta cât şi Klaus Iohannis sunt nişte necunoscuţi, dincolo de faţa lor politică. Caracterul, dorinţele, ambiţiile lor s-au reliefat cu mult înainte de a deveni persoane publice. Noi asta am vrut sa le arătam telespectatorilor, omul din spatele politicianului”

Producţia ce va fi difuzată la Digi24 cuprinde 2 părţi, una dedicată lui Victor Ponta şi cealaltă lui Klaus Iohannis, fiecare de câte 50 de minute.

„Am avut ideea de a propune aceste biografii pentru că nu există astfel de produs pe piaţa media din România. Ne dorim să vedem, şi să le arătăm celor de acasă, când au decis cei doi să iasă din mulţime, ce i-a scos din anonimat şi i-a adus în postura de a se bate pentru fotoliul de la Cotroceni”, spune Florin Iepan, renumit pentru mult premiatul documentar „Decreţeii”.

„2 pentru România” marchează o serie de premiere de televiziune: Cornelia Naum, mama lui Victor Ponta, povesteşte într-un interviu amplu despre copilăria şi aspiraţiile fiului ei, iar o echipă Digi24 a avut acces în autobuzul de campanie şi l-a însoţit, non-stop, pe Klaus Iohannis.

Inspirat de documentarele din campaniile prezidenţiale din Statele Unite ale Americii, „2 pentru România” va fi difuzat, în premieră, miercuri, 12 noiembrie, de la 20.00 şi în reluare joi, 13 noiembrie, de la ora 22.00.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus