Skip to main content

27 noiembrie. Editura Litera a încheiat un parteneriat cu ziarul Libertatea pentru o nouă colecţie de cărţi

 
ziare si carti
ziare si carti

ziare si carti

Publicitate

PARTENERIAT. Editura Litera lansează astăzi colecţia Clasici moderni, împreună cu ziarul Libertatea, scrie DailyBusiness.ro.
Primele patru volume ale colecţiei, Prea multă fericire de Alice Munro, Maestrul şi Margareta de Mihail Bulgakov, Portretul lui Dorian Grey de Oscar Wilde si Olive Kitteridge de Elizabeth Shouth, vor aparea saptamanal la toate chioscurile de ziare, la pretul de 11,99 lei.


Colectia Clasici moderni aduna laolalta scriitori moderni ale caror opere au devenit deja repere clasice, dar si autori contemporani a caror valoare literara le prefigureaza statutul de „clasici.“
Editura Litera a încheiat un parteneriat cu ziarul Libertatea pentru o nouă colecţie de cărţi


GREVĂ. Grecia era privată de ştiri, miercuri, din cauza unei greve de 24 de ore a jurnaliştilor, o mobilizare organizată cu o zi înainte de greva generală a sindicatelor din domeniile privat şi public, Mediafax.
"Nu scăderilor salariale", menţiona principala banderolă a unei reuniuni de aproximativ 500 de jurnalişti, care au manifestat în faţa sediului Sindicatului redactorilor cotidianelor greceşti (Esiea), în centrul Atenei, după care au defilat până în Piaţa Syntagma, în faţa Parlamentului, un traseu de 1,5 kilometri, potrivit poliţiei.
Grecia, privată de ştiri miercuri din cauza unei greve de 24 de ore a jurnaliştilor


CREŞTERE. Capitalizarea gigantului american Apple, care detine deja de trei ani titlul de cea mai valoroasa companie din lume, a urcat la peste 701 miliarde de dolari, un nou nivel record, scrie Mediafax.
Spre comparatie, ExxonMobil, a doua cea mai valoroasa companie la nivel mondial, are o capitalizare de 405 miliarde de dolari, transmite Bloomberg.
De la inceputul anului, titlurile companiei au castigat 48%. Daca va incheia anul in urcare, Apple va consemna cel de-al saselea an consecutiv de crestere pe bursa din New York, peste recordul anterior de cinci ani inregistrat de companie intre 2003 si 2007.
700 MLD. $. Capitalizarea Apple ajunge la un nou nivel record

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus