Skip to main content

Adrian Ursu, declaraţia serii: “A fost o spălare de creier pe internet, ceva de speriat”. Posturile de ştiri s-au trezit din amorţire şi dau protestele din stradă.

 
Capturaţi ecranul complet 16.11.2014 214226.bmp
Capturaţi ecranul complet 16.11.2014 214226.bmp

Capturaţi ecranul complet 16.11.2014 214226.bmp

Publicitate

BURTIERA LA MINUT. Posturile de ştiri au acoperit pe larg protestele care au loc în centrul Capitalei. Aproape 4.000 de persoane au ieşit în stradă în semn de solidaritate cu românii din diaspora.

Adrian Ursu, în studioul Antena 3 a oferit declaraţia serii: „A fost o spălare de creier pe internet, ceva de speriat”. După ora 21.00, toate posturile de ştiri au difuzat manifestaţiile de stradă din Bucureşti, dar cu diferite interpretări.

Şi la plimbarea de stradă organizată acum câteva luni, Adrian Ursau a avut un mesaj legat tot de spălarea creierelor: „Mai bine confiscat decât pe creier spălat”.

Capturaţi ecranul complet 16.11.2014 214226.bmp Capturaţi ecranul complet 16.11.2014 214236.bmp Capturaţi ecranul complet 16.11.2014 214305.bmp Capturaţi ecranul complet 16.11.2014 214309.bmp Capturaţi ecranul complet 16.11.2014 214315.bmp

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alina alina
    ce nu intelegem noi este ca pe ei, astia pe care ii criticam, nu-i doare nici macar in cot de ce zicem noi.
    daca ma huiduiau 10.000 de oameni in strada cred ca as fi murit de rusine si mi-as fi dat demisia instantaneu si probabil ca as fi emigrat. dar asta se refera la mine, care am bun simt. dar lor nu le pasa de criticile noastre, asa ca putem sa-i balacarim la nesfarsit.
    spalare pe creier? uite cine vorbeste!
  • GGR GGR
    Rusine Dlui Adrian Ursu pentru fiecare cuvant rostit, are o fata de cretin si este un frustrat si un indoctrinat, chiar nu-si da seama cate este de penibil? Rusine postului TV care permite acestor asa zisi "comentatori inediti" sa apara pe post si probabil contra unor sume de bani emita teorii machiavelice. ADRIAN URSU = PROSTITUATA MASCULINA
  • Ungureanu Ungureanu
    Este foarte grav ca posturile astea propagandistice au asa mari audiente, dar si ca nimeni nu le face nimic!
  • mary mary
    Viorel, antevorbitorule, cei de la Antena 3 si RTV nu sunt "oratori bine platiti", sunt niste guristi cu simbrie. Rusine ca a facut de bacanie toata breasla jurnalistilor !
  • catalin catalin
    I.aoane? Mie imi imi ies bube cand dau pe antena 3...
  • Roman Roman
    Foarte tare! Hoţii să strige "HOŢII !!". Păi mai profesionist ca Antena 3, nimeni nu spală creiere în ţara asta! Locul 2, RTV!
  • viorel viorel
    Antena 3 peste o luna va ramane fara "obiectul muncii" intrucat Traian Basescu nu va mai fi presedintele Romaniei. Cu cat va plateste trustul de presa sa aduceti asemenea "ode" partidului? In mare parte redactorii si realizatorii de emisiuni de la Antena 3 sunt niste simpli oratori bine platiti. Va rog nu va mai numiti redactori, analisti politici sau economici sunteti doar niste aplaudaci foarte bine platiti.
  • I.on I.on
    Prietene cat esti de limitat... E festival de cretini pe aici. N-am absolut nici o urma de indoiala ca tu esti unul dintre aia care a votat sa nu vina comunistii la putrere( la 25 de ani de la revolutie) si schimbarea lui Basescu, cu Basescu, daca tot e vorba de spalare de creiere. Care s-a manifestat si in toamna lui 2013 cand se adunasera hipsterii sa protesteze impotriva Rosiei Montane. Aia s-a oprit dar s-a descis alta exploatare, tot cu cianuri la Certej. Si nu mai protesteaza nimeni, spalat pe creier sau nu. Oare de ce?
  • Maria Maria
    Reactia lor cand a intrat Victor Veorel in direct si a spus ca da, a pierdut a fost de nepretuit. Intr-adevar multi de asta s-au uitat pe A3, mai ales ca nu se asteptau la o asa infrangere. asta e clar.
  • bch bch
    In acest context, "ati" se scrie legat, fara cratima.
  • Andrei Andrei
    M-am uitat ieri la A3 doar ca sa rad copios, ca aveau mascaricii aia niste fete, de parca auzeau catusele zornaind pe fundal, ca un cor de greieri.
  • mihai mihai
    Ce nu inteleg oamenii astia e ca tot ceea ce spun se poate aplica si lor . Ei pot fi aia spalati pe creier , ei pot fi aia care nu gandesc corect etc ...I-am vazut aseara total blocati in ideile lor de ani de zile care si-au dovedit esecul . Spunea cineva ca tot ce a sustinut Antena3 in ultimii 10 ani A PIERDUT . Deci problema nu e la noi ;)
  • liviu liviu
    Domnule Adrian Ursu un comentator inedit, o valoare incontestabila de ziarit, stie, face, invarte. O sa muriti in antena 1 a-ti indocrinat toti pensionarii, a-ti spalat creiere cu minciunile voastre de 2 lei, cica sunteti televiziune premiata! cate spagi a-ti mai dat si pe acolo sa va dea un premiu. Incet incet o sa faceti emisiunile pe strada in cuti de cartoane dupa care o sa va dati demisia si o sa ajungeti la puscarie si voi dupa Printul, Regele Dan Voiculescu cel mai corect, muncitor de aceea are asa multi bani. Rusine Mortaciunilor
  • geo geo
    Ghita si Camelia Voiculescu ar trebui sa le taie salariile si sa reduca guristii de acolo...avind in vedere ca masina lor de lupta anti-Iohannis a fost invinsa...Insa sa privim si partea de pozitiva: Raitaru TV si Antena 3 scapa de desfiintare, pentru ca are un nou obiect al muncii: desfiintarea lui Iohannis.
  • Cata Cata
    Aseara chiar merita sa te uiti la Antena 3 , aveau niste fete care mai ca te faceau sa le plangi de mila !

Trimite un comentariu

sus