Skip to main content

AUDIENŢE. Visuri la cheie a condus ratingurile: două milioane de telespectatori la a doua ediţie

 
Madalin si Andrei
Madalin si Andrei

Madalin si Andrei

Cea de-a doua ediţie a emisiunii Visuri la cheie a pus Pro TV pe primul loc în audienţe. Producţia prezentată de Dragoş Bucur a fost urmărită de peste două milioane de persoane din întreaga ţară.

Publicitate

Echipa Visuri la cheie i-a renovat casa familiei lui Mădălin Geabelea, un copil de 11 ani care în luna mai a acestui an a salvat un copil de trei ani căzut într-un puţ cu un diametru de câţiva zeci centimetri. Din cauza diametrului extrem de mic, singura şansă a copilului captiv a fost Mădălin, care a avut curajul să coboare în puţ, ajutat de tatăl său.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audienţa Visuri la cheie de miercuri:

NAŢIONAL. Producţia de pe Pro TV a avut o audienţă medie de peste două milioane de telespectatori. Postul a fost urmat de Kanal D, cu serialul Trădarea, care a avut o medie de 1,3 milioane de persoane. Antena 1 care a avut programat Serviciul Român de Comedie a avut 806.000 de telespectatori.

URBAN. Visuri la cheie a fost urmărită la oraşe de 960.000 de persoane în fiecare minut. Locul secund a fost al Kanal D, 656.000 de persoane, în timp ce Antena 3 a fost pe trei, cu 454.000 de privitori.

COMERCIAL. Pro TV a deţinut supremaţia pe publicul comercial. Au fost 640.000 de telespectatori, de trei ori mai mulţi decât pe Antena 1, ocupantul locului doi.

Audienţa posturilor TV de miercuri, 5 noiembrie, pe intervalul emisiunii Visuri la cheie, la nivel NAŢIONAL:

NATIONAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 2.074.000 11,2 22,1
2 Kanal D 1.305.000 7,0 13,9
3 Antena 1 806.000 4,4 8,6
4 Antena 3 669.000 3,6 7,1
5 National TV 328.000 1,8 3,5

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV de miercuri, 5 noiembrie, pe intervalul emisiunii Visuri la cheie, la nivel URBAN:

URBAN Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 963.000 9,6 19,4
2 Kanal D 656.000 6,5 13,2
3 Antena 3 454.000 4,5 9,1
4 Antena 1 391.000 3,9 7,9
5 National TV 178.000 1,8 3,6

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV de miercuri, 5 noiembrie, pe intervalul emisiunii Visuri la cheie, la nivel COMERCIAL:

COMERCIAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 639.000 12,7 30,2
2 Antena 1 188.000 3,8 8,9
3 Kanal D 181.000 3,6 8,6
4 Acasa 113.000 2,3 5,4
5 Antena 3 99.000 2,0 4,7

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • robert robert
    Te cunosc de undeva e cumpărată de la spaniol și emisiuni îi produsă de o companie olandeza chemata endemol
  • david david
    hai sa va lamuresc eu cat de cat... nu pe cei care sunteti platiti sa postati, caci da sunt oameni platiti sa intre pe site si sa posteze... ci pe cei care sunteti doar curiosi.

    targetul comercial conteaza extrem de mult, pentru acele calupuri de publicitate standard... publicitatea aia anuntata, unde sunt reclame generale, din toate domeniile
    pe langa publicitatea aia mai exista sponsorul principal, care asta nu mai tine cont de targetul comercial... de exemplu la next star e tedy... caci e emisiune de copiii, tedy are ca target copiii sau la te cunosc de undeva e timbark sau cum se scrie... iar timbark are un target generalist, nu beau suc doar adultii sau copiii sau cineva anume... majoritatea oamenilor beau suc... sau romanii au talent cu telekom ... in functie de profilul emisiunii sunt contactati si sponsorii principali

    apoi sunt acei sponsori care platesc reclama neanuntata, care-i mult mai scumpa decat cea anuntata

    sunt fel si fel de moduri in care o televiziune poate atrage fonduri e drept ca marea parte a banilor vin din targetul comercial (vezi cazul antenelor si pro) care au ales targetul comercial pentru publicitatea generala... dar de exemplu o emisiune dedicata batranilor, proasta sa fie sa-si aleaga targetul comercial pentru publicitate

    depinde aici foarte mult de echipa lor de conducere, de cine se ocupa de asta... cu cat sunt mai destepti cu atat pot scoate mai multi bani

    poti face bani frumosi si cu audiente mici, daca stii cum sa le valorifici
  • Florin Florin
    daca doar targetul ala conteaza, nu s ar face masuratori in afara targetului, dar nu este asa. da, televiziunile, mai ales cele generaliste, se uita sau ar trebui sa priveasca cu atentie la acest target, dar scopurile si interesele lor sunt totusi mai diverse decat atat si lucrurile nu se opresc acolo.
  • andrei andrei
    A3 chiar face audienta. Pentru un post de stiri sa fie mai mereu in top5 este chiar important. In comparatie cu concurenta chiar au audiente mari.
  • oana oana
    Te cunosc de undeva nu e marca antena !! E format cumparat de antene de la olandezi parca
  • Expertul, Expertul,
    Singurul target care conteaza pentru televiziuni e comercialul! Aseara ProTV+ AcasaTV au avut 35,6% share pe targetul commercial. Se dovedeste ca ProTV-ul a procedat foarte bine cu cei de la SRC. Toamna trecuta ProTV a avut cele mai slabe rezultate din prime time miercurea, cu SRC si tanti florica.
  • Florin Florin
    Interesant este ca singurele emisiuni ale Antenei care fac cat de cat fata Protv-ului, sunt emisiunile traditionale ala Antenei, copiii și te cunosc. Esecurile au aparut cand au inceput sa atace pozitia Pro-ului cu X-factor si, pentru ca nu le-a ajuns, au racolat-o pe Mona cu oamenii cei mai importanti.
    Oare pentru cine lucrează, totusi, Mona ?
  • alex alex
    Saracie mare la antene , mai acum cateva zile se laudau pe antena 3 cum ca au avut cresteri importante pe luna octombrie si cum romanii se uita la televiziunile din trustul lor de 2 lei

Trimite un comentariu

sus