Skip to main content

Dezbatere Victor Ponta - Klaus Iohannis, astăzi la B1 TV

 
ponta si iohanis
ponta si iohanis

ponta si iohanis
sursa foto: Adriana Neagoe/ http://inquamphotos.com

Publicitate

B1 TV va găzdui în această seară cea de-a doua confruntare dintre candidaţii la preşedinţie, Victor Ponta şi Klaus Iohannis.

Dezbaterea dintre cei doi va fi moderată de Mădălina Puşcalău, la emisiunea Bună seara, România, începând cu ora 20.00.

Dezbaterea poate fi urmărită în direct şi pe internet, în secţiunea b1tv.ro/live.

Cei doi au avut prima confruntare marţi seara, la Realitatea TV. Dezbaterea a fost preluată de cele cinci televiziuni, fiind urmărită de 3,5 milioane de telespectatori. Găsiţi cifrele pe paginademedia.ro, AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ionut Ionut
    este minunat sa citesti comentariile... "minunat" de la niste minunati... Bravoooo!
  • marian marian
    Cu atat mai grav cu cat nu stiau de dezbatere, nu trebuiau sa l lase! Ce echipa de campanie isi arunca asa, la noroc, candidatul in joc???
  • fabi fabi
    Din pacate inca romanu se lasa usor de pacalit ca inainte. Romanului ii place circul iar tzatza de Ponta(cum ii spui tu) ii ofera din belsug
  • detectivu detectivu
    Va contrazic d-le Moraru. Dezbaterea de la Realitatea nu l-a defavorizat pe Klaus Iohannis. Nu a iesit deloc sifonat. A lasat o impresie de gentleman pana la varful unghiilor, un om demn si cu mult caracter. Noi avem impresia asta pentruca am fost intoxicati de o medie mediocra si lacoma, care a oferit politica de mahala cu actori mediocri, agresivi , mincinosi si extrem de periculosi pentru viitorul nostru. Sa nu uitam ca a vorbi putin, nu mult si prost,este o dovada de intelepciune. Iohannis nu poate structural sa coboare la nivelul de tzatza de provincie a lui Ponta. Este direct si la obiect. Sunt convinsa ca ii va face fatza chiar si la televiziunile murdare ale lui Voiculescu si Ghita, dar ar fi sub demnitatea lui sa le onoreze cu prezenta. Staff-ul sau de campanie trebuie sa ia o decizie inteleapta. Iar, romanii cred ca nu mai pot fi asa de usor de pacalit ca inainte!
  • Eduard Eduard
    Perfect adevarat!

    Intrebarea este ce facem cu Romania?
    Avem o problema strict administrativa si legata de binele comun ... Iohannis a dovedit in 14 ani de mandat la Sibiu ce fel de om este. Prefer un astfel de semnal dat tuturor primarilor din aceasta tara deveniti peste noapte bogati si corupti ... care acum fug de DNA in bratele PSD!
    Ce are sfant in viata lui acest domn Ponta in viata lui? Puterea si baronii?
    Nu pot sa-mi imaginez un presedinte dovedit fiind ca a plagiat? Ce semnal le dam noi copiilor, tinerilor?
  • M M
    Se pare ca Iohannis si stafful nu au stiut ca aseara avea sa aiba loc dezbaterea, au aflat cu o ora inainte. Ponta a venit cu teancul de fituici, cu biblia, nevasta si restul pentru ca a stiut dinainte.
  • Matei Moraru Matei Moraru
    Cea mai mare greseala pe care o poate face staff-ul de campanie al lui Iohannis este sa il lase sa mearga la noi confruntari cu Victor Ponta. Este evident ca VP are mai multa experienta in astfel de dezbateri televizate si e absolut normal sa fie asa dupa atatia ani de stat in lumina reflectoarelor. A fost un mare noroc ca la dezbaterea de la Realitatea TV, Iohannis nu a fost chiar strivit de Ponta ci a iesit doar sifonat. Asta dupa ce 9 din 10 persoane ar fi zis ca Ponta il va face praf. Acum, acest "noroc" ar fi trebuit exploatat cu mare grija pentru ca urciorul nu merge de doua ori la apa. Sun un expert media care a votat in primul tur cu Iohannis si de aceea indemn staful dansului catre realism, catre evidentierea calitatirlor si ascunderea marilor defecte ale dansului pana cand, speram, vor si fi si ele reparate. NU IL MAI LASATI LA TV! E prea moale, atacurile lui sunt simple parturi si raspunde la atacuri cu un zambet tamp...
  • Adi Adi
    Iohannis își poate face un discurs devastator diseară numai din sfaturile pe care le-a primit azi de pe net!

Trimite un comentariu

sus