Skip to main content

HBO Europe va susţine realizarea a 12 documentare pe an, inclusiv din România

 
HBO Europe
HBO Europe

HBO EuropeHBO şi-a reafirmat angajamentul de a produce documentare la nivel european, intenţionând să susţină financiar realizarea a 12 producţii de gen pe an, din ţări precum Polonia, Republica Cehă, Ungaria şi România, scrie Mediafax, care citează screendaily.com.

Publicitate

Punctul central al strategiei de programe originale a HBO Europe este producţia de documentare, a declarat Antony Root, Executive Vice President Original Programming & Production la HBO Europe.

"Vrem naraţiuni puternice care să prezinte, în cele mai multe cazuri, şi poveşti emoţionale puternice", a spus Antony Root.

Potrivit acestuia, HBO preferă să sprijine documentare "cu un punct de vedere puternic şi cu o voce regizorală" puternică.

Totodată, Antony Root a confirmat că reţeaua de televiziune, care funcţionează în regim cu plată (pay TV), va susţine realizarea a 12 documentare care vor proveni din Polonia, Republica Cehă, Ungaria, România şi din alte ţări din această regiune.

"Principalul scop al producţiei originale, atât în domeniul ficţiunii, cât şi în cel documentar, este să aibă un impact pe piaţa pe care sunt difuzate. Cu alte cuvinte, dacă faci un film ceh care rezonează cu publicul din Cehia, acest lucru va încuraja oamenii să se aboneze la serviciile noastre", a mai spus Root.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus